Fiul Monicăi Anghel, victima bullying-ului: „L-am mutat la altă școală”

Data publicării:
Monica Anghel, foto Instagram
Descriere foto: Monica Anghel, foto Instagram

Monica Anghel a dezvăluit că fiul său a trecut prin momente dificile la școală și că a fost nevoie să-l mute într-o altă unitate de învățământ.

Monica Anghel a fost invitată în emisiunea Consilier de vedetă, de la Wowbiz, acolo unde a stat de vorbă cu psihologul Felicia Akkaya despre bullying. Artista a întrebat specialistul în parenting ce poate face un părinte al cărui copil este afectat de bullying.

„Am o întrebare. Ce ar trebui să facem noi ca părinți în condițiile în care copilul vine acasă și este exasperat de bullying?”, a întrebat Monica Anghel.

Psihologul Felicia Akkaya a explicat la ce anume trebuie să fie atenți părinții copilului agresat, dar și cum pot proceda pentru a minimaliza impactul bullying-ului.

„Este esențial să fii lângă el. Trebuie să înțeleagă un lucru: bullying-ul a fost dintotdeauna și va rămâne constant în viața adolescenților și de ce nu și a adulților. Devine o problemă în momentul în care nu reușim să ne împăcăm cu ea.


Ca să fie foarte simplu și foarte clar pentru ei, trebuie să le explicăm bullying-ul așa: într-o parte sunt copiii noștri buni, frumoși și deștepți, iar în cealaltă parte sunt cei frustrați, cei dezamăgiți, cei neînțeleși. Nu trebuie neapărat să fie răi, ci doar să simtă în acel moment al vieții că sunt nedreptățiți, neiubiți, neînțeleși. Aceștia vor să facă tot posibilul să ajungă la nivelul copiilor noștri, deasupra lor, în rai”, a declarat Felicia Akkaya, în emisiunea Consilier de vedetă.


Monica Anghel: „Suportul vine din partea noastră”

Monica Anghel și-a mutat fiul de la școală, în urmă cu ceva timp, din cauza bullyingului. Aviv Anghel, în vârstă de 10 ani, a fost victima răutăților colegilor.

„Bullyingul este o reală problemă, se vorbește și la știri și părinții vorbesc despre asta. Din păcate există. Și băiatul meu a fost victimă a bullying-ului. Acum l-am mutat la altă școală. E un mediu mult mai primitori, colectivul e mai ok. Noi ca părinți trebuie să venim, în întâmpinarea copiilor. Așa e normal. Suportul vine din partea noastră', a dezvăluit Monica Anghel, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.

„Nu știu de ce copiii sunt atât de răi. Eu una îmi cresc copilul frumos și armonios, cu o educație bună și cu principii sănătoase.

Poate că ceilalți sunt frustrați, invidioși, poate că au niște probleme în familia lor și de aceea sunt așa cum sunt. Acestea ar putea fi niște cauze.”, a mai adăugat cântăreața pentru sursa anterior menționată.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel