Momente grele pentru Dinu Maxer. Artistul a petrecut Paștele în spital: „E un șoc”

Data publicării:
Captură video: YouTube/Xtra Night Show
Descriere foto: Captură video: YouTube/Xtra Night Show

Dinu Maxer a trecut prin momente grele, chiar în preajma sărbătorilor. Artistul a fost nevoit să petreacă Paștele în spital.

Dinu Maxer a avut parte de sărbători nu foarte fericite, cauzate de problemele de sănătate ale mamei sale. În Sâmbăta Mare, cea care i-a dat viața a adusă de urgență la Spitalul Universitar din Capitală, unde a și fost internată. Invitat în cadrul emisiunii „Xtra Night Show”, artistul a mărturisit că a trecut printr-o perioadă destul de dificlă, marcată de îngrijorare și incertitudine în legătură cu starea de sănătate a mamei sale.

„Niciodată nu m-am așteptat că vreodată voi petrece ajunul Paștelui, ziua de sâmbătă, cu atâta emoție, teamă și speranță în același timp. Mama mea a fost internată sâmbătă. A fost adusă de urgență la Spitalul Universitar și am crezut că mă duc și că oarecum totul e bine, pentru că eu nu o văzusem. Am chemat salvarea la telefon și am pus un diagnostic după spusele celor din jurul ei. Am ajuns la ora 4 și am crezut că la 6-7 plecăm. Abia la 11 am plecat de la spital. (...) Trebuia ca mama să fie reabilitată, adică pusă pe picioare și apoi mutată în salon, iar lucrul acesta a durat foarte mult”, a spus Dinu Maxer în cadrul emisiunii „Xtra Night Show”.

Te-ar putea interesa și: Cât de greu i-a fost lui Ștefan Bănică să iasă din umbra tatălui său: „Nu am avut această presiune așa cum o are fiul meu”

„Șocul e mai groaznic decât deznodământul”

După cele șapte ore petrecute în spital, artistul a mers împreună cu partenera sa, Magdalena Chihaia, la slujba de Înviere. Artistul recunoaște că a avut parte de un șoc în momentul în care a auzit despre starea de sănătate a mamei sale și că Paștele de anul acesta nu a fost cel mai bun pentru el. 

„În fiecare zi am fost la spital. De la spital am plecat direct la slujba de Înviere. S-au dus și cadrele medicale. Ne-au întrebat dacă venim și noi acolo. Noi vorbiserăm și planificaserăm cu prietenii Magdalenei, prietenii comuni și atunci am fost până la Eroilor. Nu a fost deloc ușor. Șocul e mai groaznic decât deznodământul”, a mai mărturisit Dinu Maxer.

Te-ar putea interesa și: Ana Porgras a rupt legătura cu Zanni: „Au fost niște chestii urâte. Îi doresc casă de piatră cu Duli”

„Este ceva recent, nu este o afecțiune veche, dar nu m-am așteptat”

Artistul a mărturisit că probleme de sănătate ale mamei sale sunt recent. Din fericire, femeia este acum în afara oricărui pericol și așteaptă să fie externată din spital.

„Este ceva recent, nu este o afecțiune veche, dar nu m-am așteptat, evident. E un șoc. Tu știi că are aia, aia, aia, dar nu te aștepți la alte boli. În momentul de față este sub supravegherea doamnei profesor Cora Pop, căreia îi mulțumesc pentru grijă și atenție. Astăzi am fost la ea în vizită și totul era bine, iar acum pot să zâmbesc. În momentul acesta este în afara oricărui pericol”, a mai precizat Dinu Maxer în cadrul emisiunii „Xtra Night Show”..

Te-ar putea interesa și: Teo Trandafir, la un pas de moarte. Greșeala care a adus-o în fața tragediei: „De asta îmi era frică”

Te-ar putea interesa și: Carmen Tănase, dezvăluiri emoționante despre moartea soțului său: „Ăsta a fost gândul care m-a chinuit cel mare tare”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel