Ana Porgras a rupt legătura cu Zanni: „Au fost niște chestii urâte. Îi doresc casă de piatră cu Duli”

Data actualizării: | Data publicării:

Ana Porgras a dezvăluit adevărata relația pe care a avut-o în trecut, dar pe care o are și în prezent cu Zanni.

Ana Porgras a avut parte de o eliminare neașteptată din cadrul competiției Survivor All Stars, acolo de unde a fost nevoită să plece de urgență, din cauza unei accidentări de care a avut parte pe traseu. Astfel, invitată în cadrul emisiunii La Măruță, de pe Pro TV, fosta Faimoasă a deslușit mai multe subiecte controversate ce au avut loc de-a lungul competiției, unul dintre acestea fiind triunghiul amoros format din Alexandra Duli - Zanni - Ana Porgras. Astfel, dacă mulți spuneau că cei doi au format cândva o relație de iubire, gimnasta spune adevărul acum.

„Eu mă așteptam ca Zanni să mă susțină pe toată perioada competiției, dar după unificare a fost un moment în care am simțit că nu mai era lângă noi și că probabil voia să se integreze între Războinici, să facă strategii ca el să ajungă mai departe în competiție. Nu am spus doar eu treaba asta, au spus-o și Ștefi, Tj, că el nu a mai fost focusat 100%.”, a declarat Ana Porgras în cadrul emisiunii La Măruță, de pe Pro TV.

Te-ar putea interesa și: Câștigătorul Survivor All Stars în viziunea Andreei Tonciu: „Eu mizez pe...” / video

„Nu am avut niciodată o relație cu Zanni”

Astfel, chiar dacă în competiție părea de multe ori a fi geloasă în clipele în care Zanni îi acorda atenție Alexandrei Duli, aceasta spune că nu a fost vorba niciodată despre așa ceva. Sportiva spune că între cei doi nu a fost niciodată loc de o poveste de dragoste, dezvăluind, de fapt, ce a deranjat-o la coechipierul său.

„Nu am avut niciodată o relație cu Zanni, nu m-a deranjat apropierea lui de Duli, îi doresc casă de piatră, sunt fericită pentru el, le doresc multă fericire dacă sunt împreună. 

Am văzut emisiunea cap-coadă, încă o urmăresc. Aș zice că e mult că am fost dezamăgită de el, dar au fost momente pe care nu le-am înțeles nici acum. Da, am vorbit cu el după ce am ieșit din show. În momentul în care știam că toți au ajuns acasă i-am scris, voiam să știu cum se simte, ce s-a mai întâmplat, dacă a ajuns bine. După care m-am trezit cu niște mesaje nepotrivite de la el și nu am mai vorbit după.”, mai spune aceasta.

Citește și: Andrei Ciobanu și TJ Miles, reacții virale după eliminarea lui Zanni de Survivor. Ce au putut spune foștii colegi

A rupt legătura cu Zanni

Astfel, chiar dacă pe tot parcursul competiției au format o alianță, Ana Porgras spune că în prezent nu mai ține deloc legătura cu Zanni. Aceasta dezvăluie și care este motivul pentru care fostul său coleg de tabără nu-și mai dorește să vorbească cu ea.

„Probabil s-a uitat pe interviurile pe care le-am dat de-a lungul competiției, pentru că 100% s-a uitat și el de la începutul competiției. Au fost momente în care nu am vorbit mereu în favoarea lui și cred că l-au deranjat treburile astea și de aici și mesajele pe care le-am primit de al el. Au fost niște chestii urâte, nu aș vrea să le spun. Îl văd câștigătorul Survivor All Stars.”, mai spune ea.

Citește și: Lola Crudu, decizie radicală: „Nu mai plec, gata!” Soțul i-a spus că vrea să se înscrie la Survivor. Cum a reacționat / videoGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel