Teo Trandafir, la un pas de moarte. Greșeala care a adus-o în fața tragediei: „De asta îmi era frică”

Data publicării:
Teo Trandafir/ captură video Youtube, un PODCAST misto By Bursucu'
Descriere foto: Teo Trandafir/ captură video Youtube, un PODCAST misto By Bursucu'

Teo Trandafir a vorbit despre una dintre cele mai mari cumpene din viața sa.

Teo Trandafir a trecut printr-o mare cumpănă în 2011, când a fost diagnosticată cu pancreatită acută. Vedeta avea pe atunci să fie transportată de urgență la Viena pentru a putea primi cele mai bune îngrijiri și pentru a putea să-și revină la normal. Până la vindecare însă, drumul a fost unul extrem de lung, în care celebra prezentatoare TV a fost nevoită să-și petreacă 100 de zile pe patul unui spital. Astfel, invitată în cadrul podcastului realizat de Bursucu, aceasta a dezvăluit de unde a pornit totul și care a fost momentul de criză în care abia a mai apucat să sune la salvare.

„N-am fost 100 de zile în comă, Slavă Cerului, dar miza a fost așa. Ei mi-au explicat mie așa „În primul rând, aveați o piatră pe care nu a văzut-o nimeni în România”, dacă aveți piatră la fiere, ascultați-mă, că nu vorbesc prostii, Stela Popescu s-a operat imediat după ce a aflat. A blocat pancreasul, iar el fiind blocat de piatră a zis că face el niște acid de topește și fierea, pe care nu a topit-o, dar toată otrava aia s-a dus în sânge.”, a declarat Teo Trandafir în cadrul podcastului realizat de Bursucu.

Te-ar putea interesa și: Ce relație are Cristian Boureanu cu Cristi Borcea, după trădarea din trecut: „Mă văd destul de des cu el”

Motivul pentru care nu a sunat mai repede la salvare

Dacă prima dată când a apelat salvarea, specialiștii i-au spus că este bine, a doua oară când a avut nevoie de ajutor, aceasta a ezitat să mai pună mâna pe telefon. Durerile crâncene au determinat-o însă să apeleze ajutorul de urgență, iar câteva minute în plus puteau să o coste viața.

„Când am sunat la urgență, am zis că nu mă doare stomacul, nu mă doare în dreapta, mă doare în bară. Am sunat prima oară, a venit salvarea, au verificat, au făcut ecografii în ziua aia, eu nu m-am omorât singură. Apoi, oamenii au plecat. De asta îmi era frică, să nu par așa (n.r cu aere de vedetă). Și am zis că e și târziu, îi deranjez pe oameni și asta era să mă coste viața.”, a mai povestit ea. 

VEZI și: Ana Porgras a rupt regătura cu Zanni: „Au fost niște chestii urâte. Îi doresc casă de piatră cu Duli”

Chinurile prin care a trecut Teo Trandafir

Nu doar cele 100 de zile petrecute pe patul de spital au fost îngrozitor de dificile, ci și cele de după operație, întrucât Teo Trandafir a trebuit să-și ia viața de la zero și să treacă printr-o amplă recuperare.

„Când am sunat a doua oară îmi aduc aminte că eram în cămașă de noapte și obsesia mea era să nu-mi pierd papucii. Urma să nu am nevoie de papuci 100 de zile, pentru că atât nu m-am dat jos din pat. Acolo mă spălau, îngrijeau. Eu a trebuit să trăiesc un timp așa ca să fiu operabilă, pentru că dacă mă tăiau din prima...

(...) Eu nu știam dacă-s bărbat au femei. M-am trezit după una dintre operații în care mă gândeam cine sunt, cum mă numesc, care sunt culorile și mi-a spus cineva atunci să fiu calmă. De acolo am luat-o de la zero.”, a mai povestit Teo Trandafir.

Citește și: Câștigătorul Survivor All Stars în viziunea Andreei Tonciu: „Eu mizez pe...” / video



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel