Cât de greu i-a fost lui Ștefan Bănică să iasă din umbra tatălui său: „Nu am avut această presiune așa cum o are fiul meu”

Data publicării:
Ștefan Bănică, captură video Youtube Digi24HD
Descriere foto: Ștefan Bănică, captură video Youtube Digi24HD

Ștefan Bănică a avut destul de puține apariții publice în ultima vreme, însă acum a oferit în cadrul unui interviu mai multe detalii din viața personală.

Ștefan Bănică Junior l-a moștenit perfect pe tatăl său, care a fost un renumit și îndrăgit actor al României. Faptul că și-a dorit să profeseze în același domeniu ca și al tatălui său i-a făcut pe mulți să se întrebe dacă prejudecățile celor din jur nu l-au afectat. Astfel, în ciuda părerilor cu privire la acest subiect, artistul spune că niciodată nu a simțit vreun fel de presiune din cauza faptului că era fiul lui Ștefan Bănică, dar nici nu a fost favorizat în vreun fel. Acest lucru este total diferit în cazul fiului său, este de părere cântărețul, care dezvăluit, implicit, că cei doi sunt adesea comparați de către public.

„Nu, absolut deloc (n.r. nu a simțit că a avut beneficii datorită numelui tatălui său). Eu nu am avut nici această presiune, așa cum o are băiatul meu Radu Ștefan acum, deși el o gestionează foarte bine. Am avut această șansă, deși nu cred neapărat în șansă. Există lucruri predestinate, pentru că așa au fost să fie. Tu dacă ți-ai dorit în subconștient niște lucruri, ele se întâmplă. Faptul că niște filme ca Liceeni au loc exact în niște momente în care tu debutai, nu, pentru generația mea nu am fost băiatului lui Ștefan Bănică, am fost Ștefan Bănică Junior, lucrul acesta a venit la timp, când eram în startul propriu-zis al profesiei.”, a declarat Ștefan Bănică în cadrul emisiunii „La cină”, de pe Digi 24.

Te-ar putea interesa și: Aflat în exil, Zanni caracterizează concurenții de la Survivor All Stars. Ce a putut spune despre TJ Miles și Andrei Ciobanu

Venirea copiilor pe lume i-a schimbat grupul de prieteni

Odată cu venirea primului copil pe lume, Ștefan Bănică spune că și grupul de prieteni s-a modificat, întrucât și interesele și așteptările celor din jur au fost unele diferite. 

„Nu mai e ca înainte, pentru că sunt alte preocupări. În momentul în care au intervenit copiii, preocupările nu au mai rămas aceleași ca înainte. Grupurile de oameni s-au schimbat și ele, dar da, sunt construit așa, am o gașcă de amici și unii prieteni rari cu care ne vedem de foarte mulți ani și în pandemie chiar am făcut asta. Ne vedem din când în când la un pahar de vin, pentru a comunica și pentru a împărți diferite principii și idei.”, a continuat artistul.

VEZI și: Carmen Tănase, dezvăluiri emoționante despre moartea soțului său: „Ăsta a fost gândul care m-a chinuit cel mare tare”

Ce beneficiu i-a adus pandemia

Și, în timp ce pentru foarte multe artiști pandemia a venit ca o lovitură extrem de grea, întrucât toată activitatea profesională a fost întreruptă, acesta spune că a avut și un lucru de preț de câștigat din toată această experiență. Artistul recunoaște că a petrecut extrem de mult timp de calitate cu mezinul său, băiatul pe care îl are cu Lavinia Pârva, lucru care nu a fost posibil și în cazul celorlalți doi copii.

„Mie mi-a dat posibilitatea de a sta cu băiatul meu cel mic cum nu am stat niciodată cu Ștefan sau Violeta, pentru că profesia nu mi-a permis. Cu Alexandru am stat, iar acesta a fost lucrul bun al pandemiei.”, mai spune el.

Citește și: Câștigătorul Survivor All Stars în viziunea Andreei Tonciu: „Eu mizez pe...” / video



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel