Carmen Tănase, dezvăluiri emoționante despre moartea soțului său: „Ăsta a fost gândul care m-a chinuit cel mare tare”

Data publicării:
Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'
Descriere foto: Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Carmen Tănase și-a deschis sufletul și a povestit una dintre cele mai mari cumpene prin care a trecut.

Se fac 24 de ani de când Carmen Tănase a rămas văduvă. Victor Parhon, soțul actriței, avea să moară în anul 2000, fiind răpus de o boală necruțătoare, cancerul. Astfel, vedeta face acum dezvăluiri emoționante și povestește cum a perceput această dispariție bruscă din viața sa, dar și a fiului său, care avea o vârstă extrem de fragedă pe atunci.

„O da, sigur că da (n.r. a murit o parte din ea odată cu moartea soțului său.) Era vorba în primul rând de băiatul nostru, care era la o vârstă la care avea nevoie, era vital să aibă tată, băiat la 11 ani are nevoie de sprijinul unui bărbat cu care să facă lucruri de băieți. Ăsta a fost gândul care m-a chinuit cel mare tare. Apoi, mi-a lipsit mai tot timpul, pentru că noi am avut o comunicare foarte bună chiar și atunci când e certam, aveam ce vorbi, ceea ce e extraordinar de important. Ne-am sprijinit foarte tare unul pe altul. Chiar dacă drumurile noastre s-au despărțit, tot împreună am rămas. Am renunțat la o hârtie, ca să ne fie mai bine fără ea.”, a declarat Carmen Tănase, în cadrul podcastului Altceva cu Adrian Artene.

Citește și: Teo Trandafir, la un pas de moarte. Greșeala care a adus-o în fața tragediei: „De asta îmi era frică”

Cât de greu i-a fost fiului său să depășească situația grea

În timp ce ea nu a cerut explicații pentru tragedia care i-a marcat viața, fiului acesteia și-a pus întrebarea „De ce mie?”. Cu toate acestea, Carmen Tănase spune că, în ciuda vârstei sale fragede, acesta a înțeles exact cum au stat lucrurile și a perceput dispariția tatălui său fără prea multe argumente și nelămuriri. 

„Nu am înțeles de ce mi s-a întâmplat mie, dar e o prostie, așa e viața, se întâmplă. De ce s-a dus el atunci nu am înțeles, și-ar fi dorit mult să nu se întâmple asta. Se apropie momentul când voi înțelege din ce în ce mai tare. Copilul la 11 ani a înțeles, fiind foarte greu. El și-a pus mereu întrebarea „De ce mie” și eu am încercat să dau răspunsuri banale, dar asta nu putea consola un copil de 11 ani. Viața merge, te duce, te dă cu capul de pereți, iar tu până la urmă te obișnuiești.”, a mai spus actrița. 

VEZI și: Ce relație are Cristian Boureanu cu Cristi Borcea, după trădarea din trecut: „Mă văd destul de des cu el”

Carmen Tănase, despre tatăl său

Un alt bărbat important din viața sa care a pierdut lupta cu viața a fost și tatăl actriței, despre care aceasta își amintește doar lucruri bune. Vedeta povestește cum bărbatul era de o inteligență rară, motiv pentru care obișnuia adesea să-l consulte pentru orice nelămurire. 

„Eu nu aveam nevoie nici de dicționar, de bibliotecă, eu îl aveam pe tata, știa să răspundă la orice întrebare. Un om extrem de deștept și cu umor, era și frumos. Tata era credincios, dar nu era religios și aici semănăm, nu se ducea la Liturghie duminica, dar avea o relație specială cu Dumnezeu, stătea de vorbă cu el din când în când.”, a mai povestit Carmen Tănase. 

Citește și: Ana Porgras a rupt regătura cu Zanni: „Au fost niște chestii urâte. Îi doresc casă de piatră cu Duli”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel