A încercat să refuze propunerile de a poza dezbrăcată, dar fără succes. Andreea Antonescu: „Nu este mândria vieții mele!"

Data publicării:
Sursa foto: Andreea Antonescu, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Andreea Antonescu, Instagram

Andreea Antonescu aduce lumină într-un caz controversat de la 18 ani. Vedeta a fost convinsă să pozeze într-o revistă deocheată.

Andreea Antonescu este mămica a două fetițe, Sienna, din mariajul eșuat cu afaceristul Traian Spak, și o fetiță de câteva luni  din relația amoroasă cu Victor Vrânceanu, persoană cu care nu mai este împreună e câteva luni. Vedeta a fost în mijlocul mai multor zvonuri media, cum a fost, spre exemplu, zvonul despre noul bărbat din viața ei.

Dan Capatos, geană pe Andreea Antonescu la 18 ani

Cu toate acestea, puțini știu trecutul Andreei, mai ales activitățile pe care le făcea diva în jurul frumoasei vârste de 18 ani. Deși Andreea nu discută despre viața personală, fiind foarte rezervată în această privință, ea a oferit câteva informații legat de un subiect foarte sensibil și controversat. În jurul vârstei de 18 ani, artista a pozat provocator pentru o revistă de adulți, iar intrigant este faptul că decizia nu i-a aparținut în totalitate.

Dan Capatos, redactor-șef al publicației în acea vreme, a convins-o să ia această hotărâre care i-a influențat viața cu adevărat vedetei.

„Recunosc, o mare implicare a avut-o Dan Capatos, care a stat geană pe mine, noi prieteni fiind în perioada respectivă, ca picătura chinezească, până am aruncat un preț”, a declarat Andreea Antonescu pentru ego.ro, conform Wowbiz.

VEZI Și: Cine este misteriosul bărbat din viața Andreei Antonescu: „Cu el am fost surprinsă și înainte, și după despărțire”

VEZI Și: Ce a învățat Andreea Antonescu de la participarea la Survivor: „O să mă ajute și pe partea psihică”

O ofertă generoasă a convins-o să pozeze intim

Andreea recunoaște că nu ea însăși s-a decis, ci Capatos, iar diva este alimentată de faptul că, pentru înălțimea pe care o are, a reușit performanța de a fi cea mai bine plătită vedetă a revistei respective. Deși este măgulită de reușita ei, artista spune că nu este mândria vieții sale.

„Nu m-am decis eu (n.r. – să pozeze în celebra revistă). M-a „decis” Capatos. Mă măgulește faptul că eu, la 1,59 metri înălțime, am fost cel mai bine plătită vedetă a celebrei reviste. Nu este mândria vieții mele, nu este chestia pe care o să o pun pe pereți, că am făcut, am dres. Nu. Am făcut-o și pe asta”, a mai zis vedeta conform sursei citate.

Diva nu era complet decisă de a face acest pas, însă, în speranța că producătorii vor refuza din cauza unui preț exagerat, Andreea a fost șocată să afle că au acceptat oferta acesteia, moment în care s-a găsit în fața faptului împlinit.

„Am aruncat un preț atât de mare, încât știam că nu s-a mai dat în România și eram convinsă că nu mi se va da. În momentul în care am primit telefon de la Silviu Boierescu și mi-a zis „DA, semnăm contractul”, am zis OK și m-a luat panica. Rău!”, a mai spus vedeta potrivit sursei citate.

VEZI Și: Andreea Antonescu, la un pas de moarte. Cu ce afecțiune gravă a fost diagnosticată artista: „Șansele mele de a trăi erau minime”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel