Andreea Antonescu: Medicii au spus că nu voi putea duce o sarcină până la final”. Boala cu care a fost diagnosticată în copilărie

Sursă foto: Youtube/ Ameritat cu Nasrin
Descriere foto: Sursă foto: Youtube/ Ameritat cu Nasrin

Andreea Antonescu vine cu dezvăluiri nemaiauzite cu privire la sarcina despre care a aflat abia după America Express 2023. Ce a crezut, de fapt, vedeta că se întâmpla.

Andreea Antonescu este una dintre cele mai populare vedete din ultimul timp din showbizul românesc, făcându-se și mai remarcată în urma participării acesteia la competiția America Express 2023, acolo unde a făcut echipă cu Andreea Bălan. Cele două s-au înțeles de minune și au păreri similare în privința mai multor subiecte. De asemenea, ce nu știe multă lume este că Andreea Antonescu era însărcinată în timpul competiției și nici măcar ea nu știa acest lucru, la acea vreme. Vedeta creștea în burtică un bebeluș de patru luni în timp ce dădea totul pentru a câștiga premiul cel mare al competiției.

Poate ești interesat și de: A încercat să refuze propunerile de a poza dezbrăcată, dar fără succes. Andreea Antonescu: „Nu este mândria vieții mele!"

Ce mâncăruri exotice a gustat vedeta în sarcină

Astfel, aceasta a născut la finele anului trecut, dar a aflat foarte târziu că poartă încă un suflet după aceasta. Tatăl copilului este Victor Vrânceanu, în prezent despărțit de Andreea. Vedeta a fost mirată, mai ales pentru că are 40 de ani, iar în tinerețe medicii i-au spus că nu va putea întreține o naștere.

În podcastul lui Nasrin, „Ameritat cu Nasrin”, Andreea Antonescu face dezvăluiri nemaiauzite cu referire la sarcina neștiută de la acea vreme:

„Am mâncat șobolan, am mâncat scorpion, am mâncat viermi de toate națiile existente, am mâncat creier crud, am supt, că așa se mănâncă, un ochi de bou. Eu care, în perioada sarcinii cu Sienna, pentru că nu am cum să le compar, eram așa, vorba mamei când eram mică, nu mă atingea nici vântul. Am fost atât de atentă și în perioada sarcinii... cu Sienna a fost singura perioadă din viața mea în care am mâncat sănătos, de frică, mai ales având RH negativ. Întotdeauna la mine riscurile erau mult mai mari, corpul putea respinge sarcina nepercepând-o ca fiind ceva ce i-ar aparține. Atunci am fost extrem de stresată, mult mai stresată am fost la cea de-a doua sarcină, știind clar cum a fost la prima.”, a declarat vedeta.

un subiect conex ar fi: Cine este misteriosul bărbat din viața Andreei Antonescu: „Cu el am fost surprinsă și înainte, și după despărțire”

Lupta cu boala care „nu-i permitea să devină mamă”

De asemenea, protagonista dezvăluie momentul în care și-a dat seama că se hrănește pentru doi abia după finalizarea competiției America Express 2023:

„Eram însărcinată în patru luni și jumătate. Nu știam în timpul probelor America Express că sunt însărcinată.  Prin prisma bolii de care am suferit când eram copil, medicii cu toate cunoștințele care existau pe piață la perioada respectivă în România, dar și în alte țări unde urma să fiu trimisă pentru a mi se administra un anumit tratament pentru a fi salvată (...) Era o infecție puternică la rinichi. Medicii îi spuseseră mamei că eu voi putea rămâne însărcinată, dar nu voi putea duce o sarcină până la final din această cauză. Eu am trăit ani de zile cu această idee. Ba mai mult, în momentul în care am rămas însărcinată  cu Sienna, pentru mama a început calvarul pentru că ea își amintea acel moment.”, a mai adăugat vedeta.

Ce ar mai fi de interes pe acest subiect: Ce a învățat Andreea Antonescu de la participarea la Survivor: „O să mă ajute și pe partea psihică”

Puteți urmări integral podcastul aici:

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Dată: 31 mai 2023, 20:29 | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience