Andreea Antonescu, lecția emoționantă primită de la tatăl ei: „A fost șocant pentru mine. Mă trimitea pe scenă nemachiată”. Ce încerca acesta să o învețe

Data publicării:
Sursă foto: Youtube/ Ameritat cu Nasrin
Descriere foto: Sursă foto: Youtube/ Ameritat cu Nasrin

Andreea Antonescu a avut o copilărie interesantă în care nu au lipsit bunele maniere și, mai ales, învățăturile tatălui care au format-o pe artista de azi. Mesajul tatălui artistei este incredibil.

Andreea Antonescu, renumita colegă de trupă a Andreei Bălan încă din copilărie, a mărturisit cum s-a apropiat de arta muzicală și ce însemnat pentru aceasta efortul către industrie. Încă de mică a fost pasionată de muzică, iar talentul a precedat-o peste tot pe unde a mers. Artista recunoaște că nu a fost neapărat o corvoadă să se dedice muzicii, mai ales cu educația primită de la tatăl său care a format-o până la anii maturității.

Alegerile din  copilărie: muzica în detrimentul copiilor din fața blocului

În cadrul podcastului Ameritat cu Nasrin, artista dezvăluie experiențele prin care a trecut încă de mică și cum s-a confruntat cu cele mai mari provocări ale sale în domeniul muzical. Un factor ce a participat la tot acest demers a fost tatăl acesteia care mereu a îndrumat-o spre a fi nu numai un om mai bun, dar și o artistă mai bună. Deși inițial nu a acceptat să o lase pe Andreea Antonescu să parcurgă o carieră muzicală, cu norocul mamei și al bunicii, aceasta a reușit să îl înduplece și pe părintele care se opunea, fiindu-I astfel alături până la final.

„Eu de când mă știu, de la primele amintiri, de la 3 ani, mi-am dorit atât de mult să cânt încât nu a existat vreodată corvoada asta să am de ales...aveam varianta de a mă juca în fața blocului cu copiii sau aveam varianta de a avea un spectacol, concert în Galați, și atunci mă duceam cu toată inima și tot sufletul, iar în principal mă duceam cu toată inima la ce însemna pregătire în chestia asta, era wow pentru mine să merg la Radio Galați și să înregistrez două melodii, sau să intru la Palatul Copiilor, unde erau destul de greu și ghici ce, după două săptămâni mi se dăduse o piesă pe care urma să o cânt într-un spectacol. Sunt multe lucruri de care lumea nu știe, cum ar fi faptul, spre exemplu, că în clasa a 5-a mi s-a oferit ocazia de a cânta cu estrada Teatrului Muzical din Galați și am avut un an în care aveam concert seară de seară cu trupă live, eu fiind foarte micuță la acea vreme. Eu îmi doream chestia asta, nu a fost ceva forțat.”, a spus vedeta.

Ai putea fi interesat și de: Andreea Antonescu: Medicii au spus că nu voi putea duce o sarcină până la final”. Boala cu care a fost diagnosticată în copilărie

Învățătura de neuitat pe care i-a spus-o tatăl său

Una dintre provocările pe care I le arunca tatăl Andreei era să urce pe scenă nemachiată, în timp ce Andreea Bălan era toată numai sclipici. Inginer fiind de profesie, tatăl protagonistei încerca să o educe prin toate metodele pe tânăra Andreea, cum a fost momentul când a pus-o să cânte nemachiată. Sfatul tatălui a fost unul marcant pentru tânăra vedetă:

„Erau momente în care tata mă trimitea pe scenă nemachiată, de tot. Îmi spunea „Tu ești la fel de tare, sau dacă nu ești, trebuie să fii, dincolo de această caroserie. Andreea, caroseria se strică, se duce, sunteți femei. Indiferent de ce pui pe tine sau nu, tu trebuie să te ridici sau să cobori la un anumit nivel. Ești capabilă să faci asta?”. A fost șocant pentru mine prima dată. Când am intrat în scenă și era Andreea lângă mine, iar Andreea era plină de sclipiciuri, iar eu nu aveam absolut nimic. Știi care era lucrul pe care l-am făcut? M-am ambiționat atât de tare și am dat de trei ori mai mult din mine pentru a putea suplini acel make-up. Realitatea este una singură- e o caroserie, se duce.”, a mai adăugat artista.

Puteți urmări podcastul integral aici:

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel