Moment de panică lângă un restaurant. Oamenii au început să alerge speriați: „Este ceva specific într-un oraș atât de nesigur ca al nostru” /VIDEO

Sursă foto: Youtube/ GetTheNews
Descriere foto: Sursă foto: Youtube/ GetTheNews

Au fugit de „jefuitorii” care alergau spre ei. Aflați cum s-a terminat totul.

Un grup de oameni care practicau CrossFit, alergând pe lângă un restaurant, a provocat o panică generală, determinând pe toată lumea să înceapă să alerge. Imaginile au fost capturate de o cameră de luat vederi locală, iar imaginile au devenit virale. Deși nimeni nu se aștepta la așa ceva, cei care savurau o cafea, la un restaurant aflat în drumul alergătorilor, s-au alăturat panicii generate în masă. Aceștia i-au confundat pe alergători cu ceva mult mai sinistru.

Momentul de panică a avut loc undeva în jurul orei nouă seara, atunci când clienții unui restaurant au observat un grup de alergători care se îndrepta direct spre ei. Imaginile din filmări arată o femeie care intră în cadru, din partea stângă, urmată de un câine și o serie de alergători. La vederea grupului, clienții localului s-au ridicat cât se poate de repede și au început să fugă, răsturnând scaune, mese și alte obiecte de decor în calea lor, de frică.

Până și personalul și angajații localului se uită întrebători la grupul de alergători care a stârnit panică în rândul clienților, după care, și aceștia încep să o ia la fugă.

Filmarea a adunat milioane de vizualizări pe mai multe rețele de socializare:

 

După câteva investigații, s-a ajuns la concluzia că zecile de clienți care o luaseră la goană au crezut despre cei din cadrul CrossFit-ului că erau hoți. Întâmplarea a avut loc în Brazilia, acolo unde au fost cazuri de jafuri în grup. Crezând că vor fi jefuiți de alergători, clienții restaurantului au luat-o la goană, speriați.

De aceea, unul dintre vizualizatori a comentat: „Au crezut că sunt victimele unui „Arrastao”, un tip de infracțiune în care un grup de hoți aleargă printre o masă de oameni pentru a fura de la ei, folosind arme. Este foarte des întâlnit pe plajele din Rio de Janeiro.”

Doctorul Amyr Kelner, care susține că se afla în restaurant când a izbucnit panică, a relatat pentru G1: „A fost foarte rapid. Oamenii se apropiau încet, apoi, când au ajuns aproape de masa noastră, au început să alerge. I-am spus prietenei mele să sune și să-și țină geanta. S-a ridicat și, în acel moment, cineva a strigat că este jaf. Atunci m-am ridicat, am strigat și eu că e jaf și am plecat."

În mod fericit, alergătorii i-au informat pe clienți și pe personal că fac parte dintr-un grup CrossFit și că nu intenționau să-i tâlhărească.

Kelner a continuat: „După câteva minute, ne-am dat seama că nu se întâmplă nimic. Toată lumea a început să râdă și s-a întors la mese ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic. Când m-am ridicat, mi-am pus telefonul mobil și portofelul în buzunar. Unii oameni au crezut că scot o armă. Este ceva specific vieții într-un oraș atât de nesigur ca al nostru. Mulțumesc lui Dumnezeu, nu am fost niciodată jefuit și nici nu am trăit ceva similar, dar te afli într-un oraș extrem de periculos și vezi trei oameni alergând spre tine.”, a mai spus acesta, potrivit G1, notează Unilad.

Vezi și: Orașul din SUA care arde de 60 de ani și se va menține așa încă două secole. Care este explicația

Vezi și: Crocodilul în vârstă de 68 de ani care a ucis aproape 300 de oameni. Doar numele său îi sperie pe localnici: „Dificil să confirmăm că este mort”

Vezi și: Povestea femeii care a câștigat la loterie și a pierdut tot. Fostul soț s-a îmbogățit de pe urma ei: „Era proprietatea ei separată”

Vezi și: Snoop Dogg și gândacul său de companie. Cum au ajuns cei doi să trăiască împreună: „Am încercat să-l omorâm și...”

 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Dată: 30 aug 2023, 20:18 | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience