Snoop Dogg și gândacul său de companie. Cum au ajuns cei doi să trăiască împreună: „Am încercat să-l omorâm și...”

Data actualizării: | Data publicării:
Snoop Dogg, sursa foto Instagram
Descriere foto: Snoop Dogg, sursa foto Instagram

Snoop Dogg este unul dintre artiștii recunoscuți la nivel mondial, fapt ce a făcut presa să fie cu ochii pe el. Acesta a dezvăluit o poveste atipică care are legătură cu un gândac pe care l-a ținut drept „animal de companie”.

Deși probabil te-ai aștepta ca Snoop Dog să aibă animale de companie mult mai mari cu patru picioare, acesta a dezvăluit că „a trăit” cu un gândac de bucătărie, conform unei interviuri cu Nardwuar, un jurnalist canadian, notează Unilad.

Snoop cu gândacul său

În primă instanță, întrebarea a fost puțin confuză - cum era de așteptat.

„N-ai avut odată un gândac?" l-a întrebat Nardwuar.

Și, în stilul caracteristic al lui Snoop, starul a răspuns:

„Un gândac? În mână am un gândac chiar acum” în timp ce fuma în timpul interviului.

Așadar, jurnalistul a trebuit să clarifice întrebarea pentru acesta.

„Pe nume Gooch, ai avut un gândac pe nume Gooch?” a spus el, ceea ce l-a făcut pe Snoop, a cărui nume real este Calvin Cordozar Broadus Jr., să-și amintească de vechiul său prieten.

„Oh, da, Gooch obișnuia să locuiască cu mine. În apartamentul meu aveam un gândac pe care nu reușeam să-l omorâm - am încercat să-l omorâm când ne-am mutat inițial și nu murea, așa că l-am numit Gooch.", a spus starul.

Cu toate că inițial s-a apropiat de gândac cu intenții mai întunecate, se pare că Snoop acum îl apreciază pe fostul său „animal de companie”, prin a avea grijă de el în apartament.

„Și el tot creștea și creștea. Am stat în acel apartament cam șase-șapte luni, pentru că a crescut până la mărimea unei bancnote. Era cam de mărimea unei bancnote de un dolar", a adăugat el.

Având grijă de gândăcel, Snoop a spus: „Îl numeam Gooch. Îi lăsam mâncare și totul”.

Vezi și: A murit "regele disco-ului". A cântat cu Snoop Dog, s-a judecat cu Dr. Dre

Vezi și: Celebrul rapper DR. Dre, primele INFORMAȚII, după ce a fost spitalizat de urgență. Care este starea artistului

Vezi și: Snoop Dogg, pe melodiile lui Florin Salam. Legenda hip-hopului american ascultă manele/ VIDEO

A fost a 11-a ediție cu jurnalistul Nardwuar

În cea de-a 11-a sa întâlnire cu Nardwuar, artistul melodiei „Drop It Like It's Hot” a purtat cu glorie gluga unei bluze colorate acoperită modelul de pe albumul său din 1993, numit și „Doggystyle”.

Au discutat nu doar despre ciudățeniile mici ale lui Snoop, ci și despre unele amintiri nostalgice din trecut. Prezentându-i o veche revistă „The Source” cu un titlu care spunea: „Atomic Dogg, Snoop & Dr. Dre construiesc bomba supremă.”

Când a fost întrebat ce își amintește despre revistă, Snoop a spus: "Acesta a fost albumul meu de debut, mi-au dat o mică copertă și au spus că urmează să apar când Dr. Dre lucra la albumul meu, Doggystyle."

Rapperul a devenit faimos după ce a fost prezent în primul său single, „Deep Cover” alături de rapper și producător în 1992.

Când „Doggystyle” a debutat, s-a clasat pe locul întâi în topul Billboard 200 și a vândut 800.000 de exemplare în prima săptămână, devenind albumul cu patru discuri de platină în 1994. Desigur, albumul include hituri precum „Gin and Juice” și „What's My Name?”

Vezi și: Reacția lui Florin Salam, după ce Snoop Dogg s-a șerpuit pe melodiile manelistului: „Regele meu”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel