Mirela Vaida rupe tăcerea, după ce s-a speculat că este însărcinată: „M-au întrebat dacă le mai vine un frățior sau o surioară”

Data publicării:

Mirela Vaida a făcut primele  declarații, după ce s-a speculat că este însărcinată. 

Mirela Vaida se numără printre cele mai apreciate prezentatoare TV. În ciuda programului încărcat pe care îl are, vedeta își face timp să împărtășească lucruri din viața ei cu fanii, pe rețelele de socializare. Recent, Mirela Vaida a făcut primele declarații, după ce s-a speculat că este însărcinată. Prezentatoarea TV a decis să le spună fanilor săi adevărul legat de acest subiect. 

Mirela Vaida rupe tăcerea, după ce s-a speculat că este însărcinată

Mirela Vaida le-a povestit fanilor săi că, în timp ce se afla alături de copii săi în mașină, a fost sunată de o doamnă care a întrebat-o dacă este însărcinată. Vedeta susține că acest lucru lucru  i-a bulversat pe Carla, Vladimir și pe mezinul familiei, Tudor.


„Ieri m-a sunat o doamnă, când eram în mașina cu toți copiii, pe speaker și au auzit toți copiii că sunt însărcinată. M-au întrebat dacă le mai vine un frățior sau o surioară. Iar când m-a sunat acea doamnă dacă este adevărat, articolul era deja sus. (…) Nu mai credeți toate balivernele. E foarte clar că nu sunt însărcinată și în ultimii 5 ani n-am mai fost însărcinată!”, a povestit Mirela Vaida, într-un filmuleț postat pe Instagram.

Mirela Vaida: „ Va trebui să vă spun ce se întâmplă cu viața mea în acest moment”

În cadrul emisiunii pe care o moderează, Mirela Vaida a făcut o serie de declarații neașteptate. 

„Așa e viața femeii în lume, să procreez, să înmulțească și să crească. Într-adevăr situația este cruntă și văd că s-a aflat, nu știu din ce surse, dar va trebui să vă spun ce se întâmplă cu viața mea în acest moment. Au venit atâtea informații peste mine, articole și telefoane de la oameni care nu m-au sunat niciodată, nu am răspuns nici unuia. Eu am un instinct, când mă duc la cumpărături, când mă opresc în fața unui raft, fac așa (nr. mișcă coșul asemenea unui cărucior de copil), să adoarmă, îți rămâne în ADN. Partea bună când ai mai mici copii este că îți rămân hainele de la cei mai mari. Cel mic poartă roz cât nu a purtat toată viața. Unde mănâncă trei guri, mănâncă și a patra, pentru că oricum îi spuneam bonei că nu mai avem nevoie că ne-au crescut copiii. Eu nu mai merg la masă cu familia, nu mai ies cu toți.

M-am dus la masă cu un copil din trei pentru că ne fac peri albi toți. Ieri a fost ziua copilului mijlociu că nu a fost la școală, am ieșit la masă, iar astăzi am apărut în toată presa. Adevărul îl veți afla doar de la sursă. O să vă spun ce sex are, în câte săptămâni și când se naște. După 3, se crește singur…”,a spus Mirela Vaida., potrivit Wowbiz.

Citește și: Irinel Columbeanu a suferit două AVC-uri. Care este starea de sănătate a fostului milionar: „Trebuie monitorizat”

Mihai Trăistaru, declarații neașteptate despre Costi Ioniță. Cum s-au cunoscut cei doi: „Încă de la repetiții m-a văzut. M-a chemat deoparte să...”

Elena Merișoreanu, dezvăluiri cutremurătoare despre Ionela Prodan. Ce i-a spus regretata artistă înainte să se stingă din viață: "N-am mai putut să mă întorc la ea"

Olivia Steer, reacție acidă la adresa celor care au ironizat-o în ultimele zile: „Sunteți manipulați!” De la ce a pornit totul

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel