Mihai Trăistaru, declarații neașteptate despre Costi Ioniță. Cum s-au cunoscut cei doi: „Încă de la repetiții m-a văzut. M-a chemat deoparte să...”

Data publicării:

Mihai Trăistariu a dezvăluit cum s-a cunoscut cu Costi Ioniță. 

Mihai Trăistariu a făcut parte din trupa Valahia în 1998, după ce Laura a decis să părăsească formația și să se dedice în totalitate muzicii de operă.  Mihai Trăistariu, Costi Ioniță și Dorin Topală au fost cei trei membrii ai trupei Valahia, însă pentru doar patru ani. Ulterior, aceștia au decis să meargă pe drumuri separate.

Mihai Trăistaru, declarații neașteptate despre Costi Ioniță

Acum, Mihai Trăistariu a dezvăluit cum s-a cunoscut cu Costi Ioniță, dar și cum au ajuns să facă parte din aceeași trupă. 

„Am început să fac cursuri de teatru prin clasa a X-a, în Piatra Neamț unde am locuit, am intrat la facultate la Iași, primul festival a fost la Focșani în 1997 unde am luat premiul 2. La povești, seara, cu alți concurenți, am aflat că după ce treci pe la toate festivalurille mici, anul școlar se termină cu Festivalul de la Mamaia, unde nu intră aproape nimeni. Era cireașa de pe tort, pentru că pe atunci erau 12 locuri. Atâția intrau în finala televizată! Au fost 360 de concurenți în anul 1998. Am luat al cincilea preselecția și-n final am luat premiul al doilea la interpretare. Încă de la repetiții m-a văzut Costi Ioniță, el fiind constănțean, și m-au chemat deoparte să facem trupa Valahia. După aceea, cariera mea a fost relativ ușoară', a spus artistul, potrivit ciao.ro.

Mihai Trăistariu: „Am avut noroc să-l cunosc pe Costi Ioniță”

Mihai Trăistariu recunoaște că a fost norocos să-l întâlnească pe Costi Ioniță. 

„Festivalul de la Mamaia va fi o rampă de lansare pentru mulți, sunt foarte multe festivaluri mici în fiecare județ, deci sunt foarte mulți copii care se pot lansa în funcție de ce spune regulamentul. Eu, cel puțin în mintea mea, aveam în cap Festivalul de la Mamaia ca să mă vadă un impresar, așa credeam eu! Și am avut noroc că am luat acele 6 premii! Îmi plăcea să mă lupt cu cei mai buni. Am avut noroc să-l cunosc pe Costi Ioniță și cred cu tărie că Festivalul de la Mamaia este un născător de talente al muzicii românești!', a adăugat aceasta, potrivit sursei citate.

Mihai Trăistariu, motivul destrămării trupei Valahia

Invitat în podcastul „Aproximativ cu Gojira”, Mihai Trăistariu a dezvăluit motivul pentru care Costi Ioniță a părăsit formația Valahia. 

„Ne-am despărțit de Costi Ioniță. A fost un scandal.  A fost o tâmpenie. Dacă îți spun de la ce se ceartă trupele! Care stă în mijloc! Noi eram trei și stăteam prin rotație, deci numai prostii, era un orgoliu de trei lei. Ăla a stat în mijloc la trei piese și eu am stat la una, cine dă interviuri. Se ducea Costi Ioniță, că era așa, mai cocoș și noi supărați. „Păi dai tu interviuri, dar noi ce suntem aici? Păi stai, Domne, că a venit camera la mine, ce vreți să fac?”. Dar el nu zicea „luați-le și lor interviu” sau ceva”.  Ne certam de la îmbrăcat, că de ce eu mă îmbrac așa și tu nu știu, te-ai îmbrăcat tot în alb ca să ieși în evidență, noi suntem colorați. De la bani foarte puțin ne certam, pentru că noi împărțeam egal”, a declarat Mihai Trăistariu în cadrul podcastului de pe YouTube. 

Citește și: Irinel Columbeanu a suferit două AVC-uri. Care este starea de sănătate a fostului milionar: „Trebuie monitorizat”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel