Elena Merișoreanu, dezvăluiri cutremurătoare despre Ionela Prodan. Ce i-a spus regretata artistă înainte să se stingă din viață: "N-am mai putut să mă întorc la ea"

Data publicării:
Sursa foto: Elena Merișoreanu, Facebook, captură video Youtube Catalin Maruta
Descriere foto: Sursa foto: Elena Merișoreanu, Facebook, captură video Youtube Catalin Maruta

Elena Merișoreanu a vorbit despre ultima întâlnire cu buna sa prietenă, Ionela Prodan. 

Ieri, 6 octombrie, Ionela Prodan ar fi împlinit 76 de ani. Regretata artistă a murit în urma unei boli incurabile și, în ciuda încercărilor disperate ale impresarei de a-și salva mama, în toate colțurile lumii, medicii nu au mai putut face însă nimic. 

Elena Merișoreanu, dezvăluiri cutremurătoare despre Ionela Prodan

Elena Merișoreanu și Ionela Prodan au fost foarte bune prietene, mai bine de zece ani, amândouă fiind angajate la Rapsodia Română. Recent, artista a povestit ce discuție a avut cu mama Anamariei Prodan, înainte să moară. 

"Noi de cunoșteam de când eram foarte tinere, cred că la 18 – 19 ani ne-am cunoscut, am fost și colege la Rapsodia Română. Era o persoană atât de ambițioasă, o persoană cu un moral extraordinar. Îmi spunea: dragă, dacă stau pe marginea prăpastiei sunt convinsă că înving! Am învățat de la ea să gândesc doar pozitiv. Era o femeie foarte ambițioasă, foarte selectivă cu spectacolele, cu ținuta ei.

Întotdeauna ieșea impecabil cu costumul acela oltenesc, cu marama. Dacă nu era cu marama, era foarte îngrijită.

A fost o învingătoare, o familistă extraordinară, deși ea a trecut prin clipe foarte, foarte grele. A rămas cu cele două fete care atunci nu erau la rostul și la casa lor, când a murit soțul ei, regretatul Tănase. Pe soțul ei l-am cunoscut foarte bine, el a fost căsătorit cu o fostă colegă, Marioara Tănase de la noi de la Rapsodia. Ea a murit într-un accident groaznic de mașină și el după un an și jumătate a întâlnit-o pe Ionela. El tot venea pe la ansamblu, în memoria fostei lui soții și a văzut-o pe Ionela și s-a îndrăgostit de prima dată de ea. S-au căsătorit, el a decedat destul de tânăr, Ionela a rămas cu greutăți foarte mari pe cap, dar uite că Dumnezeu a ajutat-o și le-a învins pe toate", a mărturisit Elena Merișoreanu, pentru WOWbiz.ro.

Elena Merișoreanu, printre ultimele persoane care a văzut-o pe Ionela Prodan

"Cred că am fost ultima persoană dintre colege care a fost la spital la Elias înainte să moară. Fiica ei Ana era acolo la spital și am văzut să zic azi și a doua zi a și murit. Când am ieșit pe ușă, ea a zis: Lenuța, nu se știe dacă ne mai vedem.

Eu i-am spus că ne vedem, că o să mergem în turneu. Se uita cu ochi triști, eu nu am mai putut să mă mai întorc la ea. Nu mi-am mai întors capul că m-a bușit plânsul și am ieșit afară. Nu am plâns în fața ei, dar când i-am văzut ochii triști nu am mai putut să mă abțin. Parcă și-a luat din priviri la revedere de la mine", a mai explicat Elena Merișoreanu.

Elena Merișoreanu, motivul pentru care îi spunea "Papalici" Ionelei Prodan

"Îmi aduc aminte că eram în turneu, plecam cu vagoane de dormit prin toată țara. Plecam câte trei luni în turneu. Ea era însărcinată cu Ana și era vremea în care erau corcodușele necoapte. Ea tot timpul se urca pe garduri, cu burta nu foarte mare, să zic ca avea așa vreo 4-5 luni și mânca corcodușe din acelea crude.

Și îi zic: Ce faci tu?! La care ea îmi răspunde: Uite pap si eu!

De atunci eu i-am spus Papalici. Am avut multe amintiri cu ea, am fost nedespărțite, eu nu am lipsit, doar dacă am fost plecată din țară, nu am ajuns la evenimentele ei de bucurie pentru ea și familia ei. Fiica mea cea mică a rămas prietenă bună cu Ana, atât în țară, ele au fost și vecine în America. Eu sunt sigură că dacă Ionela nu murea, Ana și fostul soț nu s-ar fi despărțit pentru că ea era echilibrul casei și el ținea tare mult la Ionela și o respecta enorm de mult", a mai dezvăluit Elena Merișoreanu, pentru WOWbiz.ro.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel