Irinel Columbeanu a suferit două AVC-uri. Care este starea de sănătate a fostului milionar: „Trebuie monitorizat”

Data publicării:

Irinel Columbeanu a suferit două accidente vasculare. Directorul azilului în care s-a mutat fostul milionar a dezvăluit care este starea sa de sănătate. 

Viața lui Irinel Columbeanu a luat o întorsătură neașteptată. Fostul milionar a decis să se mute într-un azil, după ce a rămas singur pe lume. Deși a susținut că starea lui de sănătate este una bună și este mult mai liniștit acum, se pare că lucrurile nu stau deloc așa. Directorul căminului pentru bătrâni în care fostul soț al Monicăi Gabor s-a mutat, a dezvăluit că bărbatul a suferit două accidente vasculare.

Care este starea de sănătate a lui Irinel Columbeanu, după ce a suferit două AVC-uri

Ion Cassian, directorul azilului în care fostul soț al Monicăi Gabor s-a mutat recent, a declarat că Irinel Columbeanu a suferit un accident vascular anul trecut și unul recent. Potrivit acestuia, fostul milionar urmează un tratament, în prezent, și trebuie monitorizat. 

„Domnul Columbeanu este internat de o săptămână la noi, la azil, și este ok la acest moment. El a făcut nu unul, ci două accidente vasculare, unul anul trecut și altul de dată mai recentă. Dar, este ok, comunică, nu are probleme mintale. Urmează un tratament și trebuie monitorizat. Nu are voie să consume alcool, să fumeze. Dumnealui este pe o pojghiță de gheață acum, din punct de vedere al stării de sănătate. Are camera lui, stă singur, are tot confortul aici. Nu e aceeași cameră pe care a avut-o Zina, este undeva la alt etaj. Eu îl cunosc pe Irinel și ne leagă o prietenie sinceră, pentru că și tatăl lui a fost tot la noi internat, pe ultima perioadă a vieții. Nu puteam să nu-l găzduiesc atunci când am aflat în ce stare este și că are nevoie de ajutor de urgență”, a declarat Ion Cassian pentru Click.ro.

Ce spune Irinel Columbeanu despre viața într-un cămin pentru bătrâni

Irinel Columbeanu recunoaște că este mult mai liniștit acum, mai ales că este într-un loc curat, unde și-a găsit și echilibrul interior. Fostul soț al Monicăi Gabor a mărturisit că se trezește în fiecare dimineața cu Imnul României, lucru car eîl bucură foarte mult. 

„În fiecare dimineață eu așa mă trezesc, cu Imnul României. Când îl aud, mă trezesc și știu că e timpul să ies aici la aer curat și să petrec clipe foarte plăcute, inclusiv cu cei care sunt găzduiți aici. Fiecare zi începe cu Imnul și se termină în cameră, unde mă uit la televizor până dimineața când aud din nou Imnul și mă trezesc.  Stau singur în cameră, mă simt foarte bine aici. Sper să îmi găsesc și liniștea sufletească ca să mai scriu o carte. Eu cred că voi reuși, trebuie să mă mai gândesc la titlu, dar o carte nu începe până la urmă cu titlu, se termină cu el. Dacă cel de sus așa va considera că e mai bine pentru mine, să apară o doamnă, dacă nu eu tot zic că va fi bine pentru mine”, a mărturisit Irinel Columbeanu, în cadrul emisiunii „Fiță cu Adiță”.

Citește și: Irinel Columbeanu a mai primit o „lovitură”, după ce a ajuns la azil. Ce a vrut Monica Gabor să facă pentru fostul milionar

Irinel Columbeanu, umilit de tatăl fostei sale iubite. Ce i-a spus părintele Oanei Cojocaru: „Am și primit niște mesaje destul de urâte”

Elena Merișoreanu, dezvăluiri cutremurătoare despre Ionela Prodan. Ce i-a spus regretata artistă înainte să se stingă din viață: "N-am mai putut să mă întorc la ea"



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel