Olivia Steer, reacție acidă la adresa celor care au ironizat-o în ultimele zile: „Sunteți manipulați!” De la ce a pornit totul

Data publicării:

Olivia Steer a reacționat dur, după ce a fost ironizată în ultimele zile. 

Olivia Steer a creat o adevărată controversă, în urma unor afirmații făcute în mediul online.  Mai exact, soția lui Andi Moisescu a venit în fața fanilor cu o nouă teorie privind  dârele de fum pe care avioanele le lasă pe cer în urma lor. În postarea făcută de vedetă, aceasta susținea că dârele respective sunt,  de fapt, niște substanțe. 

Olivia Steer, reacție acidă la adresa celor care au ironizat-o în ultimele zile

În urma postării sale, Olivia Steer a stârnit mai multe reacții negative din partea oamenilor. Vedeta consideră că mulți dintre oameni sunt manipulați, iar atenția ar trebui îndreptată către cei care ne conduc țara. 

„Când vi se cere să vă delimitati și să blamați, prin postări, commenturi si emoticoane vulgare, războinice, batjocoritoare, o persoană privată, care nu reprezintă pe nimeni, care nu a fost aleasă sau numită de nimeni, în nici o funcție publică, care nu are pe mână bani publici, care nu semnează nici un document public, nu propune legi, nu decide, nu ordonă nimic și, deci, de stiloul ei nu depinde soarta nimănui. Când share-uiți articole, tipărite în toate publicațiile de tip mass-media și pe paginile celor mai influente figuri ale zilei – plătite în pandemie, în mod oficial, cu bani de la guvern să scrie după dictare – articole denigratoare, defăimătoare, instigatoare la ura împotriva ei, pe motiv că a îndrăznit să exprime o opinie personală (cât o fi ea de nepopulară sau șocantă),

Sunteți manipulați, în cel mai trist mod cu putință, ca să nu vă uitați și să nu îi vedeți pe politicienii și guvernanții noștri, singurii factori de decizie, de care depindeți, singurii care vă mint, vă fură și vă pun sănătatea în pericol, prin măsurile luate, zi de zi de zi…”, este mesajul notat de Olivia Steer.

Declarația controversată a Oliviei Steer

„Și eu mi-am pus problema că dârele albe din urmă avioanelor ar fi fum de motor. Poate că am și crezut, până am filmat sau astfel de aeronavă, aflată în zbor, care brusc na mai emis „fum” de „motor”, ba chiar și-a continuat drumul drept, cam jumătate de cer, până când, ca la un semn, a început iar să împroaște o dâră groasă și lătăreață, ca o pâclă.

Deci nu era „fum de motor”, ci cu totul altceva. Ce? Nu știu. Apoi, am observat că astfel de dâre apar doar deasupra aglomerărilor urbane, deasupra pârtiilor de ski sau deasupra litoralului, niciodată între două stațiuni montane sau în largul mării. Și am presupus, iar, că ar fi fost o risipă nejustificată de substanțe, care au un scop precis, și care nu îndeplinesc misiunea decât sprayate deasupra locațiilor populate de oameni, dinainte știute și vizate.

Apoi, am observat că dintre toți prietenii mei, care au ieșit, într-o iarnă, mai demult, pe pârtie, la ski, și au inspirat „aer curat de munte”, într-o zi cu brazde nesfârșite pe cer, numai eu , care am rămas în camera de hotel, să citesc, nu m-am îmbolnăvit de “enteroviroză”, cu stări febrile, de greață, cu vomă, dureri de cap și de stomac.

Și nici n-am „luat” de la ei, în ciuda nedistanțării sociale pe care mi-am asumat-o, ca să ajut. De atunci, am mai surprins de multe ori aceeași situație stranie, filmând de fiecare dată jeturile cu substanțe albicioase persistente și comparându-le cu dârele mici, subțiri, ce dispar aproape pe loc, lăsate de avioane tot cu motor, în alte zile, când . . cerul, în ciuda tuturor aparatelor de zbor, care îl brăzdează, rămâne clar, albastru și senin.

Nu exclud să mă înșel, însă. Ba chiar aștept opinii pertinente și argumente lămuritoare, care să mă contrazică și să îmi demonstrez, negru pe alb, că mi se pare, doar. Dacă sunt…” , a scris Olivia Steer în mediul online. 

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel