Mirela Vaida, o nouă vacanță de vis: „Acum plecăm doar noi doi”. Ce destinație de vis au ales cei doi îndrăgostiți

Data publicării:

Mirela Vaida a plecat într-o nouă vacanță de vis, doar cu soțul ei.

Mirela Vaida nici bine nu s-a întors din Egipt, că deja a plecat într-o nouă aventură. Se pare că îndrăgita prezentatoare TV profită din plin de puținul timp liber care i-a mai rămas, până când va începe un nou sezon al emisiunii Acces Direct, întrucât este deja a treia destinație de vacanță pe care o bifează în decursul lunii august. Dacă în Delta Dunării și în Egipt, aceasta a mers împreună cu toată familia, adică inclusiv cu cei trei copii ai cuplului, de data aceasta, vedeta a plecat într-o destinație de vis însoțită doar de soțul ei. Încă de la începutul verii, Mirela Vaida spunea faptul că vrea să aloce câteva zile și pentru o escapadă în doi și se pare că aceasta s-a ținut de cuvânt. Destinația aleasă de data aceasta este puțin mai aproape de casă, însă este la fel de spectaculoasă ca și celelalte. Concret, este vorba despre Italia, Napoly.

Mirela Vaida nu mai doarme în același pat cu soțul ei, după 13 ani de căsnicie: „Uite asta se întâmplă”

„Acum plecăm doar noi doi. Am venit acasă să lăsăm copiii și bagajele grele.”, a scris prezentatoarea pe Instagram.

Câte mii de euro a cheltuit Mirela Vaida în Delta Dunării: ”Nu e ieftin, dar banii rămân în țară”

 

 

Cine o ajută pe Mirela Vida în creșterea copiilor

Cât timp cei doi sunt plecați în vacanță, copiii vedetei au rămas acasă, cel mai probabil cu bona lor. Vedeta declara recent faptul că cei doi au angajat o femeie care își petrece mai mult de jumătate de săptămână exclusiv în casa lor, pentru a-i ajuta pe aceștia cu creșterea celor mici. Prezentatoarea de televiziune se arăta a fi foarte mulțumită de femeie, mai ales datorită faptului că aceasta provine tot din Moldova.

„Avem o bonă semi-internă, pentru că în weekend-uri pleacă la casa ei. Deci la noi stă de luni până joi. E moldoveancă din Fălticeni. Era important să fie din aceeași țărână ca să vorbim aceeași limbă”, a mai spus Mirela Vaida, potrivit impact.

Mirela Vaida a fost într-o relație cu un cântăreț, înainte să-și cunoască soțul. Despre cine e vorba

De ce soacra Mirelei Vaida nu o ajută pe aceasta în creșterea copiilor

Potrivit sursei citate, după ce devenise mamă pentru a treia oară, Mirela Vaida a primit ajutor în creșterea celor mici de la soacra ei, care s-a mutat de la Cluj pentru o scurtă perioadă de timp. Vedeta, împreună cu soțul ei, au decis ulterior că cel mai bine pentru femeia vârstnică este să se reîntoarcă în casa ei, acolo unde are tot confortul necesar pentru a trăi cât mai liniștită această perioadă.

„Abia se pensionase din învățământ, voia liniștea ei, îi era dor de oraș, noi ne-am mutat la Snagov între niște drumuri de țară și nu auzeai decât un avion care mai trecea dinspre Băneasa din când în când.

Și atunci am convenit cu toții că e fain să avem o bunică la Cluj la care să mergem. A fost fericită că e orașul în care s-a născut, are casa plină cu amintiri acolo, și-a luat cățel”, a povestit Mirela Vaida.

Mirela Vaida nu vrea să se opereze la ochi: ”O să aplic leacuri băbești”. Vedeta a început deja un tratament în acest sens



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel