Mirela Vaida nu vrea să se opereze la ochi: ”O să aplic leacuri băbești”. Vedeta a început deja un tratament în acest sens

Data publicării:
Sursa foto: Mirela Vaida, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Mirela Vaida, Instagram

Mirela Vaida a oferit noi informații cu privire la starea ei de sănătate.

Mirela Vaida a anunțat recent faptul că se confruntă cu o problemă de sănătate la ochi, care ar necesita ca vedeta să ajungă pe masa de operație. Cu toate acestea, celebra prezentatoare spune că nu are de gând să ia această decizie, pentru că ea este adepta ”leacurilor băbești”. Vedeta spune că s-a mai confruntat cu această problemă și în urmă cu mai mulți ani, când s-a vindecat cu un leac desprins din tradiție.

”Legat de ochi, nu, nu am să mă operez. Eu am mai avut un șalazion, în urmă cu vreo cinci ani, și l-am ‘spurcat’, cum se spune în tradiția românească, în sensul că mi-a spus cineva să-i dau cu lapte matern.

Și, în timp ce alăptam un copil, într-adevăr, am dat cu lapte de mamă și nu a mai ieșit. Acum, vă dați seama că astea sunt niște tradiții și niște leacuri, care nu au absolut nicio bază științifică”, a declarat Mirela Vaida, în exclusivitate, pentru FANATIK.

”Am făcut tratament cu antibiotic și nu o să mă operez”

Mai mult, Mirela Vaida spune că a și început un tratament pentru a se vindeca, doar să nu ajungă pe masa de operație. 

”Acum mi-a ieșit din nou. E clar că am eu o sensibilitate la ochiul acesta. Am făcut tratament cu antibiotic și nu o să mă operez. Îl las acolo și vedem noi ce se întâmplă pe viitor. Nu mi-am făcut chiar nicio problemă din asta și nu e ceva grav absolut deloc.

Sunt obișnuită, o tratez cu seriozitate, dar nu mă panichez din atâta lucru. Așa că, dacă o să mai aud despre alte leacuri băbești, o să le aplic, că rău nu au ce să îmi facă”, a mai declarat Mirela Vaida.

Mirela Vaida, vacanță de vis în Delta Dunării

Prezentatoarea TV le-a dezvăluit fanilor că se confruntă cu această problemă chiar după ce s-a întors dintr-o vacanță de vis din Delta Dunării. Aceasta a rămas complet fascinată de frumusețea din acea zonă, dar și de stilul de viață pe care îl au oamenii de acolo.

„În Delta Dunării a fost fascinant, a fost ceva nou pentru toată lumea. Și a fost o surpriză și pentru noi cei mari, și pentru copii, pentru că e inedit să lași mașina pe uscat și, de acolo ,să mergi cu barca până la hotel, și să ai ieșire și la Dunăre, și la mare și să poți, dacă vrei, să faci o plimbare cu barca. E inedit să ne dăm seama ce țară frumoasă avem și ce locuri absolut fascinante avem, care, din păcate, mi se pare că nu sunt destul de mult exploatate.”, a spus Mirela Vaida pentru Fanatik.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu, vacanță într-o destinație de vis. Ce locație au ales cei doi

Cât a plătit Mirela Vaida pentru vacanța din Delta Dunării

Vedeta a lăsat o sumă destul de impresionantă pentru patru zile petrecute la Delta Dunării, dar, spune ea, totul s-a meritat din plin.

„Legat de preț, pe noi ne-au costat aproximativ 2.000 de euro trei nopți de cazare în Deltă, la o pensiune de patru stele, cu demipensiune și cu transport inclus de la Murighiol. N-aș putea să spun că e mult, având în vedere cât au crescut prețurile acum, la tot ce înseamnă utilități. Nu e nici puțin. E comparabil cu un orice sejur în oricare altă țară occidentală. Dar m-am bucurat că am putut măcar o vacanță din cele două-trei, pe care mi le-am propus pe an, să le fac în România.

Și să las bani în România, banii pe care să-i dăm serviciilor românești, locuitorilor din Deltă care trăiesc, vă spunem, din turism și din pescuit. Bani care știu că se întorc la ai noștri și care rămân în țară. Nu mi s-a părut un efort, nu e ieftină o vacanță în Deltă, dar nici viața lor, acolo, nu este ieftină. Cam asta ar fi primele impresii.”, a mai spus aceasta.

Citește și: Dani Oțil a răbufnit, după ce el și Gabriela Prisăcariu au fost criticați de fani: ”Comentează de parcă ți-au plătit ei sejurul”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel