Mirela Vaida a fost într-o relație cu un cântăreț, înainte să-și cunoască soțul. Despre cine e vorba

Data publicării:
Sursa foto: Mirela Vaida, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Mirela Vaida, Instagram

Mirela Vaida a avut un iubit celebru, din domeniul muzical. 

Mirela Vaida are una dintre cele mai frumoase familii din showbiz-ul românesc. Totuși, înainte să-l cunoască pe cel care astăzi îi este sufletul pereche, celebra prezentatoare TV s-a iubit cu un cântăreț cunoscut, pe vremea aceea. Aceasta a debutat în 2002, când nu descoperise încă televiziunea, iar ocupația ei de bază era muzica. În acea perioadă, Mirela Vaida cânta la diferite concerte, festivaluri,  motiv pentru care tânăra artistă își găsise jumătatea tot în cineva din același domeniu. Potrivit wowbizprimul iubit al prezentatoarea de televiziune a fost Claudiu Popescu, membru fondator al trupei No-Name, care era foarte în vogă în anii respectivi. Relația celor doi nu a ținut foarte mult, astfel încât aceștia au ales să meargă pe drumuri diferite după doar un an. 

Mirela Vaida este căsătorită cu Alexandru Vaida

Mirela Vaida și soțul ei, Alexandru Vaida, sunt căsătoriți de 13 ani și se mândresc foarte mult cu familia numeroasă pe care o au. Invitată recent într-un podcast, prezentatoarea TV vorbea despre momentul în care cei doi s-au chinuit extrem de mult să devină părinți, dar și despre greutățile peste care au fost nevoiți să treacă în acea perioadă. Chiar dacă Mirela Vaida era extrem de afectată din cauza faptului că nu reușea să rămână însărcinată, soțul ei a susținut-o necondiționat, reușind astfel să ajungă una dintre cela mi frumoase familii din lumea mondenă.

”Am avut noroc de soțul meu. El mi-a zis să cânt muzică de folclor, populară, el mă împinge de la spate,  are nu înțelege c cânt. Pe primul copil l-am făcut foarte greu. Am pierdut două sarcini. Aveam deja 32 de ani și eu nu aveam niciun copil. Și mă stresa treaba asta, soțul meu avea 36, era deja timpul să fim părinți, și nu eram. Cu toată agitația asta, alergătura am pierdut două sarcini, dar urâte cu hemoragii, fix pe scenă, unde nu puteai face nimic. Am fost puternică, dar am suferit foarte mult, dar am luat apoi calea mănăstirii, a bisericii, să întreb de ce mi se întâmplă mie asta.

Bunica făcuse 7 copii, vreo doi muriseră, eram dintr-un neam care făcea copii și zic domnule cum să pot eu să nu fac copii, ar fi cel mai mare blestem și uite așa m-am chinuit mult, mult. Am mers peste tot, la tot felul de biserici, la tot felul de oameni care să-mi spună ce să fac și chiar nu mai aveam speranțe.”, a povestit Mirela Vaida în cadrul podcastului de pe Youtube a lui Valentin Sanfira.

Pizza de casă. Rețeta Mirelei Vaida: ”Facem blatul de pizza exact cum facem blatul de pâine”

Credința a ajutat-o foarte mult pe Mirela Vaida în acea perioadă

În momentul în care a rămas însărcinată cu primul copil, prezentatoarea a fost în culmea fericirii. Aceasta nu voia să dea nimănui vestea cea mare, de frica că s-ar putea întâmpla ceva rău. În cele din urmă, totul a decurs bine și, chiar dacă medicii nu o încurajau să nască natural, vedeta a mers pe instinctul său, știind faptul că va reuși și de această dată, cu ajutorul credinței. Acum, prezentatoarea TV se bucură de o familie minunată, fiind mamă a trei copii. Nu de mult, aceasta a declarat faptul că nu exclude posibilitatea de a deveni mamă și pentru a treia oară sau chiar mamă de gemene. 

”Cu multă rugăciune și credință am rămas însărcinată cu Carla și a fost cea mai mare bucurie. Mi-a fost frică să spun că sunt însărcinată, că dacă eu am pierdut două sarcini, am zis că nu mai spun, până nu-i mare copilul. Am născut-o pe Carla natural și doctorița mi-a zis să nu o nasc natural, că am avut probleme, am zis că nu, dacă Dumnezeu mi-a dat copilul eu pot să îl nasc natural. Și am născut, la 33 de ani și am alăptat un an de zile exclusiv. Soțul îmi aducea copilul la muncă la alăptat. ”, a mai adăugat Mirela Vaida, în cadrul podcastului de pe Youtube.

Mirela Vaida nu mai doarme în același pat cu soțul ei, după 13 ani de căsnicie: „Uite asta se întâmplă”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel