Câte mii de euro a cheltuit Mirela Vaida în Delta Dunării: ”Nu e ieftin, dar banii rămân în țară”

Sursa foto: Mirela Vaida, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Mirela Vaida, Instagram

Mirela Vaida a dezvăluit cât au costat-o trei nopți de cazare în Delta Dunării.

Mirela Vaida s-a întors de câteva zile dintr-o vacanță de vis din Delta Dunării. Vedeta, după cum a declarat în urmă cu puțin timp, s-a aflat pentru prima dată în această locație, chiar dacă este una dintre cele mai frecventate și iubite destinații de concediu de către români. În acest sens, prezentatoarea a rămas complet fascinată de frumusețea din acea zonă, dar și de stilul de viață pe care îl au oamenii de acolo.

„În Delta Dunării a fost fascinant, a fost ceva nou pentru toată lumea. Și a fost o surpriză și pentru noi cei mari, și pentru copii, pentru că e inedit să lași mașina pe uscat și, de acolo ,să mergi cu barca până la hotel, și să ai ieșire și la Dunăre, și la mare și să poți, dacă vrei, să faci o plimbare cu barca. E inedit să ne dăm seama ce țară frumoasă avem și ce locuri absolut fascinante avem, care, din păcate, mi se pare că nu sunt destul de mult exploatate.”, a spus Mirela Vaida pentru Fanatik.

Mirela Vaida, probleme de sănătate, după vacanța în Delta Dunării: „Nu știu ce să fac, să mă operez?”

Cât a plătit Mirela Vaida pentru vacanța din Delta Dunării

Vedeta a lăsat o sumă destul de impresionantă pentru patru zile petrecute la Delta Dunării, dar, spune ea, totul s-a meritat din plin.

„Legat de preț, pe noi ne-au costat aproximativ 2.000 de euro trei nopți de cazare în Deltă, la o pensiune de patru stele, cu demipensiune și cu transport inclus de la Murighiol. N-aș putea să spun că e mult, având în vedere cât au crescut prețurile acum, la tot ce înseamnă utilități. Nu e nici puțin. E comparabil cu un orice sejur în oricare altă țară occidentală. Dar m-am bucurat că am putut măcar o vacanță din cele două-trei, pe care mi le-am propus pe an, să le fac în România.

Și să las bani în România, banii pe care să-i dăm serviciilor românești, locuitorilor din Deltă care trăiesc, vă spunem, din turism și din pescuit. Bani care știu că se întorc la ai noștri și care rămân în țară. Nu mi s-a părut un efort, nu e ieftină o vacanță în Deltă, dar nici viața lor, acolo, nu este ieftină. Cam asta ar fi primele impresii.”, a mai spus aceasta.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu, vacanță într-o destinație de vis. Ce locație au ales cei doi

De ce nu merge prezentatoarea în Mamaia

Mai mult, vacanțele nu se opresc aici, spune Mirela Vaida, care plănuiește să mai plece într-un nou concediu cu toată familia ei, după care ea și soțul ei să-și ia câteva zile singuri, departe de ”obligațiile” cotidiene și să plece într-o escapadă în doi, în Italia. Totuși, vedeta spune că niciodată n-o să mai meargă pe litoralul românesc.

„O să mai plecăm în vacanțe, pentru că trebuie să mergem și într-o vacanță cu copiii, în care o să stăm cel puțin o săptămână la mare. Și la mare, la Mamaia, nu am să merg. Și nu cred că o să mai ajung vreodată. Pentru că nu are ce să îmi ofere Mamaia, din păcate, nici ca servicii, nici ca nimic altceva. Nu mai vorbim de prețuri.

Deci, la banii pe care îi dai în Mamaia, pentru două-trei nopți, te duci liniștit în orice țară caldă și stai o săptămână la ultra all-inclusiv. Așa o să facem și noi. După care, îmi mai propun ca eu și soțul meu să mai plecăm două-trei zile în Italia. Pentru că e țara noastră preferată și ne simțim foarte bine acolo.”, a mai spus Mirela Vaida pentru sursa citată.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 05 aug 2022, 07:58 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience