Mirela Vaida nu mai doarme în același pat cu soțul ei, după 13 ani de căsnicie: „Uite asta se întâmplă”

Sursa foto: Mirela Vaida, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Mirela Vaida, instagram

Mirela Vaida a dezvăluit motivul pentru care nu mai doarme în același pat cu soțul ei, după 13 ani de căsnicie.

Mirela Vaida și soțul ei sunt căsătoriți de 13 ani și se mândresc cu familia frumoasă pe care o au. Prezentatoarea TV  a recunoscut că, de când au apărut copiii în viața lor, ea și soțul ei nu mai petrec foarte mult timp împreună.

Motivul pentru care Mirela Vaida și soțul ei dorm separați

Vedeta a mărturisit că nu reușește nici măcar să mai doarmă cu soțul ei, deoarece își dedică majoritatea timpului copiilor săi.

"Știi ce se întâmplă? Uite asta se întâmplă. Ne luăm cu treabă zi de zi, venim obosiți acasă, suntem rupți, adormim. Eu adorm cu copiii în pat, că le zic povestea de noapte bună, rugăciunea și... Eu adorm înaintea lor. Când mă mai întâlnesc și cu soțul meu...

e 6 dimineața. Zic: 'Ce am făcut, mă? Iar am dormit separați?' Al meu zice: ''Da, dar și când te prind...", a povestit Mirela Vaida, în podcastul găzduit de Valentin Sanfira.

Mirela Vaida și soțul ei își mai doresc copii

În momentul în care a rămas însărcinată cu primul copil, prezentatoarea a fost în culmea fericirii. Aceasta nu voia să dea nimănui vestea cea mare, de frica că s-ar putea întâmpla ceva rău. În cele din urmă, totul a decurs bine și, chiar dacă medicii nu o încurajau să nască natural, vedeta a mers pe instinctul său, știind faptul că va reuși și de această dată, cu ajutorul credinței. Acum, prezentatoarea TV se bucură de o familie minunată, fiind mamă a trei copii. Nu de mult, aceasta a declarat faptul că nu exclude posibilitatea de a deveni mamă și pentru a treia oară.

 "Aveam deja 32 de ani și eu nu aveam niciun copil. Și mă stresa treaba asta, soțul meu avea 36, era deja timpul să fim părinți. Și doctorița mea mi-a spus că dacă trec de 35 de ani, să facem fertilizare in vitro, că e mai greu după, șansele scad cu fiecare an după 30, nu mai ai aceleași rezerve. Și uite așa m-am rugat la Dumnezeu, cu credință, cu speranță. Și am rămas însărcinată cu Carla și vreau să zic că a fost cea mai mare bucurie. Mi-a fost frică să spun că sunt însărcinată, că dacă eu pierdusem două sarcini, am zis că nu mai spun până nu e mare copilul.

Am născut-o pe Carla natural, deși doctorița mi-a zis să nu o nasc natural, că am avut probleme. Am zis că dacă Dumnezeu mi-a dat copilul eu pot să îl nasc natural. Și am născut natural, la 33 de ani. Am alăptat un an de zile. În pauzele de publicitate, soțul îmi aducea copilul la alăptat. După ce ți-a dat Dumnezeu primul, s-a desfundat conducta. Acum am mai face. Două fete aș mai face, două, dacă mi-ar da Dumnezeu gemene, ca să scap din prima, vai..aș fi cea mai fericită. Am și nume pentru ele.", a mai spus Mirela Vaida, în podcastul amintit.

Citește și: Atacatoarea Mirelei Vaida s-a întors. Femeia i-a distrus mașina vedetei, în timp ce aceasta era live: ”Să fie închisă”

Pizza de casă. Rețeta Mirelei Vaida: ”Facem blatul de pizza exact cum facem blatul de pâine”

Mirela Vaida a dezvăluit cât câștigă la Acces Direct: "Eu am o sumă..."

Romanița Iovan, secretul unei siluete de invidiat, la 58 de ani. Cum se menține vedeta în cea mai bună formă: „După părerea mea, cel mai bun tratament”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 27 iun 2022, 12:10 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience