Mirabela Dauer, petrecere de divorț: „Superb a fost. Unde a fost nunta, a fost și divorțul”

Data publicării:

Mirabela Dauer a dezvăluit că divorțul de primul soț s-a lăsat cu o petrecere de pomină. 

În vârstă de 74 de ani, artista are povești cât pentru șapte vieți. A iubit intens și a ajuns să sufere la fel de mult. 


S-a căsătorit pentru prima dată la 18 ani, grăbită de ideea de libertate. Mariajul nu a durat însă prea mult. Cinci ani s-a iubit cu Willy Dauer. 

Mirabela Dauer nu și-a văzut unicul fiu de peste 20 de ani: „Nici la 44 de ani nu vrea să mă cunoască”

În urmă cu ceva timp, Mirabela Dauer a fost inivitata lui Mihai Morar, în cadrul podcastului „Fain și simplu”, de pe YouTube, unde a vorbit despre poveștile de dragoste din viața ei. 

„Eram tineri și nebuni (…) Eram teribil de amuzanți amândoi. Iar noi, eu și Dauer, eram cei mai buni la chefuri, cei mai buni dansatori. Era vesel, eram doi copii tâmpiți. Când am divorțat, după ce am făcut actele la tribunal, am făcut petrecerea fix la același restaurant la care ne-am căsătorit, eu, el și tata (…) Am rămas prieteni”, a mărturisit Mirabela Dauer în podcastul lui Mihai Morar, „Fain și simplu”, de pe YouTube.

Artista spune că primul soț a iubit-o extrem de mult, însă ea nu era pregătită pentru a-i întoarce sentimentele. 

 

 „Omul ăsta m-a iubit foarte tare, dar pentru mine a fost o joacă, nu eram matură deloc. A fost prietenul meu cel mai bun și-i sunt recunoscătoare”, a mai spus artista despre fostul ei soț.

VEZI ȘI: Mirabela Dauer, singură în lupta cu cancerul: S-au gândit că dau colțul și la ce să o mai băgăm în seamă

 

Mirabela Dauer: Acolo a fost cununia, acolo am și divorțat!

Recent, vedeta a fost invitată și în cadrul podcast-ului „Alceva”, cu Adrian Artene, unde a povestit cum au mers să petreacă, imediat după divorț, la același restaurant la care au făcut cununia. 


„ A fost superb! Unde a fost nunta, a fost și divorțul. Nu mai știu ce este acum, acolo, era Biserica Sfânta Vineri și vizavi era Tribunalul Sectorului 4. Și, lângă biserică, era Restaurantul Unirea. Acolo a fost cununia, acolo am și divorțat! Băieții au băut bere, eu am băut suc, am mâncat. Nicio problemă. Prieteni ne-am despărțit. Eu voiam să cânt, nu mai voiam să plec la serviciu. Am plecat în Iugoslavia, am plecat patru ani, și când am venit, am divorțat”, a declarat Mirabela Dauer, în cadrul podcast-ului lui Adrian Artene, potrivit Cancan. 

Care este numele adevărat al Mirabelei Dauer. Artista a dezvăluit cum și-a construit imaginea de artist


A urmat apoi un al doilea mariaj, de data aceasta ceva mai lung. Din 1972 până în 1980 a fost căsătorită cu Dan Traian Popovici, un regizor de montaj din Televiziunea Română, cu care are un copil. Căsnicia lor nu a fost una fericită, iar artista mărturisește că a suferit abuzuri crunte din partea fostului soț.

Mirabela Dauer, diagnosticată cu cancer: „Am meritat boala aia, probabil că eu am făcut niște greșeli în viață”

Cine a fost marea iubire a Mirabelei Dauer
 

Deși nu a ajuns să se căsătorească cu el, artista l-a iubit enorm pe Tudor, un bărbat pe care l-a cunoscut în SUA. Din păcate, la vremea respectivă, Mirabela Dauer a luat decizia de a se întoarce în țară pentru a-și continua cariera muzicală. Drumurile lor s-au despărțit, iar la cîțiva ani distanță, marea ei iubire s-a stins din viață, lăsând în urmă un munte de regrete. 


„Cel mai bun bărbat din viața mea a fost iubitul meu. Atunci a fost singura greșeală a vieții mele. Era în America și eu nu am vrut să rămân acolo și s-a spart toată povestea. Care a durat niște ani. A fost cel mai minunat om pe care l-am cunoscut în viața mea. Mă diviniza. Eu am făcut-o… Îmi pare rău. (…) Am aflat că a murit și am fost foarte amărâtă pentru că era un om special. Ne vom revedea undeva, cândva. A fost suflet pereche. Cu Tudor aș fi vrut să mă căsătoresc”, a mărturisit Mirabela Dauer în podcastul lui Mihai Morar, „Fain și simplu”, de pe YouTube.
 

Mirabela Dauer, secretul siluetei. Cum se menține în formă artista, la 74 de ani: „Nu vreau să mor, să zac, nu vreau să fiu o povară”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel