Mirabela Dauer, diagnosticată cu cancer: „Am meritat boala aia, probabil că eu am făcut niște greșeli în viață”

Data publicării:
Sursa foto: Mirabela Dauer, facebook
Descriere foto: Sursa foto: Mirabela Dauer, facebook

Mirabela Dauer a fost diagnosticată cu cancer, în urmă cu 5 ani. Artista vorbește acum despre clipele de groază prin care a trecut.

Mirabela Dauer a fost diagnosticată cu cancer, în urmă cu 5 ani. În 2017, viața artistei se transforma complet, iar ea avea să învețe cum să lupte cu boala și să își păstreze credința. 

Invitată în cadrul podcastului lui Horia Brenciu, Mirebela Dauer, în vârstă de 75 de ani, a povestit cum a reacționat atunci când a aflat de boală. 

Mirabela Dauer a avut o tumoare la rinichi

Artista a ajuns la medic după ce a început să resimtă o serie de simptome care au speriat-o. Ea spune că se simțea o stare de oboseală nefirească. Verdictul medicilor a fost unul crunt: artista avea o tumoare la rinichi, dar care ajunsese să se extindă și la vezică. 


„M-a întărit Dumnezeu. E singurul care a stat lângă mine. Am avut 2-3 persoane care au stat lângă mine, dar aia e altceva, e sufletul meu, prietenii mei câțiva. Prietenii ăia, hora aia mare de prieteni care stăteau, ciuguleau în jurul meu a dispărut. 

S-au gândit că dau colțul și la ce să o mai băgăm în seamă. Și când am revenit… pentru că eu plecasem. Avem speranța că voi trece peste boală. Doctorul meu, care de fapt, e un prieten foarte bun, care are 38 de ani, Andrei, el a descoperit. 

Când mi-a zis era mai prăpădit ca mine, era praf, se dădea de ceasul morții. S-a dat cu capul de ziduri, nu mai știa și a venit la mine după o săptămână să-mi spună… nici nu-mi răspundea la telefon. 

Eu făcusem: «ce ai dragă de nu mai vorbești cu mine?». Păi am avut aia, tot o lălăia cu mine… știi că pe mine nu mă ține chestia asta, spune-mi adevărul! Și a venit într-o sâmbătă la mine și mi-a zis: «fato, ai cancer».


La care eu, în inconștiența mea normală, da și ce facem acum? Eu zâmbind, iar el se gândea dacă mai sunt normală sau am avut un șoc', a dezvăluit Mirabela Dauer în podcastul lui Horia Brenciu, citează Viva.

Mirabela Dauer: Am supărat niște oameni destul de rău

 

„Niciodată nu m-a dezamăgit, m-a încercat pentru că pe cine iubește încearcă. Lumea trebuie să înțeleagă lucrul acesta, că nu este întâmplător. Am meritat boala aia, probabil că eu am făcut niște greșeli în viață. 

Am supărat niște oameni destul de rău. Eu niciodată nu am să fac ceva cu bună știință, să supăr pe cineva, să deranjez. Nu mă interesează, bârfa o fac pe față', a mai spus Mirabela Dauer în podcast.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience