Mirabela Dauer nu și-a văzut unicul fiu de peste 20 de ani: „Nici la 44 de ani nu vrea să mă cunoască”

Data publicării:
Mirabela Dauer, Sursa foto Facebook
Descriere foto: Mirabela Dauer, Sursa foto Facebook

Mirabela Dauer suferă enorm din cauza fiului ei. Bărbatul nu a vrut să își cunoască niciodată mama. 

Drama Mirabelei Dauer este dincolo de cuvinte. Celebra artistă este mereu veselă și plină de viață, dar puțini oameni cunosc durerea prin care ea trece de foarte mulți ani. 


Fiul ei nu a vrut niciodată să o cunoască, iar ea așteptă în fiecare zi un semn de la acesta. Chiar dacă are 44 de ani, bărnatul nu vrea să știe nimic despre mama lui. 


Mirabela Dauer dă vina pe fostul ei soț pentru atitutdinea fiului ei. 


Din 1972 până în 1980 a fost căsătorită cu Dan Traian Popovici, un regizor de montaj din Televiziunea Română, cu care are un copil. Căsnicia lor nu a fost una fericită, iar artista mărturisește că a suferit abuzuri crunte din partea fostului soț.


„Oamenii se schimbă, el s-a schimbat, dar este atât de înnrăit de oamenii din jurul lui, încât niciodată nu o să-l mai văd. El nu mă cunoaște cu adevărat, e tardiv! Nu are amintiri cu mine, i s-au șters toate. Au fost niște oameni în jurul lui care m-au urât, inclusiv taică-su. Nimeni nu i-a spus nimic bun de mine și atunci el nici nu a fost interesat să afle despre mine. El e matur acum, are 44 de ani. Dragoste cu sila nu se poate! Iată că nici la 44 de ani nu vrea să mă cunoască. 


Eu sunt un om cu picioarele pe pământ, nu mă ambalez la gândul că vine, că aș vrea să-i spun... nu! Că atunci îmi creez o realitate care nu e și nu va fi. Dacă o vrea Dumnezeu vreodată, lăsam lucrurile să vină. Am făcut tot ce se poate posibil din partea mea. Nu se poate, el este montat de niște oameni. El nu are ce să ierte la mine, dar i s-au spus lucruri rele. Au fost minciuni, oribilități. Noi nu suntem certați, doar despărțiți. Am fost singură toată viața. Pentru mine o persoană care nu are familie e singură toată viața. Eu nu am familie!”, a spus solista în cadrul podcastului lui Mihai Morar, „Fain și simplu”.


Mirabela Dauer s-a căsătorit pentru prima dată la 18 ani, grăbită de ideea de libertate. Mariajul nu a durat însă prea mult. Cinci ani s-a iubit cu Willy Dauer. 


„Eram tineri și nebuni (…) Eram teribil de amuzanți amândoi. Iar noi, eu și Dauer, eram cei mai buni la chefuri, cei mai buni dansatori. Era vesel, eram doi copii tâmpiți. Când am divorțat, după ce am făcut actele la tribunal, am făcut petrecerea fix la același restaurant la care ne-am căsătorit, eu, el și tata (…) Am rămas prieteni”, a adăugat Mirabela Dauer. 

 

Citește și: Cum a fost cerută Antonia în căsătorie. Alex Velea a dezvăluit totul: „S-a emoționat și ea, a lăcrimat”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel