Mirabela Dauer, secretul siluetei. Cum se menține în formă artista, la 74 de ani: „Nu vreau să mor, să zac, nu vreau să fiu o povară”

Data publicării:
Mirabela Dauer, foto Facebook
Descriere foto: Mirabela Dauer, foto Facebook

Mirabela Dauer a dezvăluit ce ritual de îngrijire are și cum se menține în formă. 

Mirabela Dauer a fost invitată în platoul emisiunii „Vorbește lumea” de la Pro TV, unde a povestit cum are grijă de sănătatea ei.


În vârstă  de 74 de ani, artista se bucură de energie și tonus. Vedea a dezvăluit că pune mare preț pe aspectul fizic, așa că merge frecvent la cosmetică, la masaj și micul dejul este cea mai importantă masă a ei. 


"Eu nu mă iubesc pe mine, din păcate, mai am de lucrat la asta, dar iubesc foarte mult viața. Așa că am grijă de mine. Nu vreau să mor, nici să zac, nu vreau să fiu o povară. De la 25 de ani merg la cosmetică. În tinerețe, mergeam cu avionul în fiecare luna la Târgu Mureș, aveam pe cineva acolo."

"Fac și masaj foarte des, de trei ori pe săptămână, foarte rar fac de două ori pe săptămână, sunt dependenta de masaj. Mă relaxează și mă ajuta pentru că merg mult pe jos, nu mă mai doare spatele. Masajul capilar la fel îmi place la nebunie. Dieta nu am ținut, mie nu îmi iei mâncarea! Cel mai bine mănânc dimineața, chiar și când fumam, mai întâi mâncam și apoi aprindeam o țigară," a mărturisit Mirabela Dauer pentru emisiunea „Vorbește lumea”, de la PRO TV.

Mirabela Dauer, pensie mică, după 58 de ani de muncă

 

58 de ani a muncit Mirabela Dauer, ca să se trezească, apoi, cu o pensie de nimic. În urmă cu câțiva ani, artista ajunsese la disperare din cauza problemelor de sănătate și a lipsurilor financiare.


Invitată la emisiunea Exclusiv VIP, de la Prima TV, Mirabela a dezvăluit cum a reușit să își plătească tratamentele medicale și de unde a venit salvarea ei. 

În perioada  guvernării Ponta, artista a primit o pensie de merit, a cărei valoare artista nu a vrut să o divulge. A dezvăluit însă că pensia de merit pe care o primește de la stat este de 1300 de lei.


„Am avut o pensie de doi bani, dar domnul Ponta – mă rog în fiecare zi pentru sănătatea lui – este singurul care s-a gândit la artiști și ne-a ridicat pensia. Datorită acestei pensii de merit, am putut să îmi plătesc spitalul. Nu este imensă, nu o car cu sacul, dar datorită acestei pensii eu am putut să plătesc analizele. Îi mulțumesc dimineața, la prânz și seara pentru că am putut fără să cerșesc!', a spus Mirabela Dauer la Prima TV, în urmă cu câteva luni.

„760 de lei este pensia mea, dar nu mă plâng. Nu e normal, dar nu am ce face. Sunt la ţară bătrâni care au 100 de lei. M-am născut în ţara asta, iubesc România, dar păcat că este locuită. Probabil că atâta meritam şi atât mi-au dat. Ce mare brânză? M-am văitat eu vreodată? Şi nici n-am să mă vait. Mie nu-mi place să mă vait. Asta e. Mă duc, muncesc, alerg, cânt frumos. Vine lumea la spectacol şi asta e. Nu îmi place să mă vait pentru că vreau să-ţi spun o chestie. În ţara asta sunt oameni mult mai amărâţi ca noi, înmiit mai amărâţi ca noi. Şi lumea ne iubeşte aşa cum suntem noi, să venim la televizor să cântăm, să facem haz de necaz. Lumea nu trebuie să ştie amărăciunile noastre. Venim aici să ne văităm şi să plângem? Nu. Venim să facem sufletul frumos. Să ne iubească lumea aşa cum suntem”, spunea Mirabela Dauer la Antena 3, în urmă cu câțiva ani. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel