Mirabela Dauer, singură în lupta cu cancerul: S-au gândit că dau colțul și la ce să o mai băgăm în seamă

Data actualizării: | Data publicării:

Mirabela Dauer spune că diagnosticul de cancer a lăsat-o fără prieteni. 

Mirabela Dauer a fost diagnosticată cu cancer, în urmă cu 5 ani. În 2017, viața artistei se transforma complet, iar ea avea să învețe cum să lupte cu boala și să își păstreze credința. 

Invitată în cadrul podcastului lui Horia Brenciu, Mirebela Dauer, în vârstă de 75 de ani, a povestit cum a reacționat atunci când a aflat de boală. 

Mirabela Dauer a avut o tumoare la rinichi

Artista a ajuns la medic după ce a început să resimtă o serie de simptome care au speriat-o. Ea spune că se simțea o stare de oboseală nefirească. Verdictul medicilor a fost unul crunt: artista avea o tumoare la rinichi, dar care ajunsese să se extindă și la vezică. 

„Am avut o tumoare ascunsă pe un rinichi. Mi-a zis că am un cancer furios și că poate nu o să ajung la chimioterapie. Cancerul meu s-a extins la vezică. Mi-a scos 52 de ganglioni și a început tratamentul la vezică”, a declarat Mirabela Dauer în cadrul podcastului. 

Mirabela Dauer: S-au gândit că dau colțul și la ce să o mai băgăm în seamă

 

Artista spune că a dus lupta cu cancerul mai mult singură și că drama prin care a trecut i-a cernut prietenii din jurul ei. Ea spune că și-a găsit puterea prin credință și chiar și teribilul diagnostic l-a primit cu mult curaj și speranță că va fi bine. 

„M-a întărit Dumnezeu. E singurul care a stat lângă mine. Am avut 2-3 persoane care au stat lângă mine, dar aia e altceva, e sufletul meu, prietenii mei câțiva. Prietenii ăia, hora aia mare de prieteni care stăteau, ciuguleau în jurul meu a dispărut. 

S-au gândit că dau colțul și la ce să o mai băgăm în seamă. Și când am revenit… pentru că eu plecasem. Avem speranța că voi trece peste boală. Doctorul meu, care de fapt, e un prieten foarte bun, care are 38 de ani, Andrei, el a descoperit. 
Când mi-a zis era mai prăpădit ca mine, era praf, se dădea de ceasul morții. S-a dat cu capul de ziduri, nu mai știa și a venit la mine după o săptămână să-mi spună… nici nu-mi răspundea la telefon. 
Eu făcusem: «ce ai dragă de nu mai vorbești cu mine?». Păi am avut aia, tot o lălăia cu mine… știi că pe mine nu mă ține chestia asta, spune-mi adevărul! Și a venit într-o sâmbătă la mine și mi-a zis: «fato, ai cancer».
La care eu, în inconștiența mea normală, da și ce facem acum? Eu zâmbind, iar el se gândea dacă mai sunt normală sau am avut un șoc', a dezvăluit Mirabela Dauer în podcastul lui Horia Brenciu.

Vezi și: Care este numele adevărat al Mirabelei Dauer. Artista a dezvăluit cum și-a construit imaginea de artist

Mirabela Dauer: Am supărat niște oameni destul de rău


 
Artista a acceptat diagnosticul  și a înfruntat boala cu mult curaj. Chiar dacă nu i-a fost ușor, ea a luat și această experiență ca pe o binecuvântare. Se condamnă pentru boala și crede că faptele ei au atras boala. În același timp, ea spune că e de părere că Dumnezeu i-a dat o încercare, ca multe altele, și că nimic nu e întâmplător. 

„Niciodată nu m-a dezamăgit, m-a încercat pentru că pe cine iubește încearcă. Lumea trebuie să înțeleagă lucrul acesta, că nu este întâmplător. Am meritat boala aia, probabil că eu am făcut niște greșeli în viață. 

Am supărat niște oameni destul de rău. Eu niciodată nu am să fac ceva cu bună știință, să supăr pe cineva, să deranjez. Nu mă interesează, bârfa o fac pe față', a mai spus Mirabela Dauer în podcast.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel