Mihai Mitoșeru, pregătit de însurătoare: „Am greșit că am rămas singur”

Data publicării:

Mihai Mitoșeru regretă că a rămas singur și își dorește să se căsătorească. 

Mihai Mitoșeru a divorțat de Noemi, în urmă cu doi ani. Prezentatorul tv a ajuns să regrete decizia de atunci și spune că îi pare rău că nu a luptat pentru a-și salva căsnicia.

Rămas singur, acesta nu a mai reușit să își refacă viața amoroasă, însă spune că speră, în continuare, că va găsi pe cineva cu care să se căsătorească. 


„Mi-am dat seama că am rămas singur, că până la urmă n-am copii, n-am familie, soție sau frați. Mi-am dat seama că am greșit că am rămas singur, că trebuia să fac ceva ca să nu rămân singur. Am trecut prin multe, am învățat multe, sper că nu o să mai greșesc în viitor.

La un moment dat s-ar putea să mă însor. Dar de doi ani și jumătate nu am avut o relație care să mă ducă cu gândul la căsătorie, dar asta nu înseamnă că nu vreau să mă însor sau că nu cred în această instituție. Dar în același timp, nu cred că îmi doresc prea multe de la viață!

Adică, vreau o fată normală, dar nu prea mai găsesc. La un moment dat o să mă însor, mie îmi place nunta, prezint nunți, eu mă distrez la nunți. Dar de la o vârstă, cum m-am mai maturizat, vezi totul. Vezi defectele celor din jurul tău, le văd și pe ale mele. Și atunci nu îmi place nimeni”, a mai spus prezentatorul TV pentru Fanatik. 

 

Mihai Mitoșeru, dezvăluiri șocante despre moartea logodnicei sale, de acum 22 de ani: ”M-am supărat pe Dumnezeu”

Mihai Mitoșeru: "Am fost fraier că am divorțat, poate trebuia să procedez altfel, să încerc să salvez relația”


Mihai Mitoșeru și Noemi au trăit o frumoasă poveste de dragoste, care s-a încheiat oficial acum doi ani de zile. Cu toate acestea, prezentatorul de la Kanal D pare că nu a trecut încă peste această despărțire și regretă faptul că nu a încercat să facă anumite lucruri care să le salveze relația celor doi. Mai mult, acesta îți recunoaște partea de vină, iar acum, spune că nu ar mai proceda la fel.

"Am fost fraier că am divorțat, poate trebuia să procedez altfel, să încerc să salvez relația. Când am divorțat, nu credeam că am greșit cu nimic. Credeam că ea se poartă urât cu mine pentru că e obosită, nervoasă. După ce a murit tatăl ei, s-au schimbat multe, nu ne-am mai căsătorit religios, și ea, fără să-și dea seama, a dat tot răul pe mine și nu mi-a mai convenit. Niciunul nu a știut să gestioneze situația. Cu mintea de acum, dacă m-aș întoarce în timp, aș face lucrurile altfel. În primul rând, nu aș mai divorța.", a declarat Mihai Mitoșeru, potrivit viva.

Ce regretă Mihai Mitoșeru


"Sunt vinovat pentru că, la un moment dat, poate ne-am plafonat, și eu, fiind mai matur, trebuia să fac ceva. În momentul în care ea se purta mai urât cu mine, poate nu trebuia să reacționez la fel de urât sau poate mai urât. Sunt multe lucruri pe care nu le-aș mai repeta.", a continuat el.

Mihai Mitoșeru și-a iertat tatăl pe patul de moarte: Regret că n-am încercat să iau legătura cu el mai devreme

"Noi am fugit amândoi de un copil"


Chiar dacă la un moment dat, bărbatul a declarat faptul că și-ar fi dorit un copil, însă Noemi a fost cea care nu era de acord, acum acesta vine cu noi detalii. Realitatea este că nici unul dintre ei nu erau pregătiți pentru a deveni părinți, spune acum Mitoșeru. 

"Am spus acest lucru la nervi și mi-am cerut scuze și public, și ei. Nu a fost așa. Noi am fugit amândoi de un copil, am văzut cât de greu este și am tot amânat momentul. Îmi pare rău că am făcut asta, dar nu e timpul trecut. Însă nu a fost niciun moment în care eu să îmi fi dorit un copil și ea nu a vrut. A fost o decizie a amândurora. Îmi cer încă o dată scuze dacă s-a înțeles greșit ce am spus atunci! Am încercat la un moment dat, am făcut și analizele, care au fost bune, dar nu a fost să fie.", a mai dezvăluit el.

Mihai Mitoșeru și-ar fi dorit o împăcare cu Noemi


Prezentatorul TV spune chiar că a încercat să se împace cu fosta lui parteneră, care însă nu a dorit să-i dea a doua șansă. Cu toate acestea, el declară faptul că între ei doi mai există încă sentimente de iubire.

"Au trecut mai mult de doi ani, nu prea mai sper acest lucru. După atâta timp, am înțeles și acceptat greșelile, am încercat să îi arăt că m-am schimbat, nu mai am ce să fac. Noi încă ne mai iubim, însă nu există cale de împăcare.", a concluzionat Mihai Mitoșeru.

 

Mihai Mitoșeru, adevărul despre despărțirea de Oana Zăvoranu: „Eram amândoi geloși, două caractere foarte tari”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel