Mihai Mitoșeru, adevărul despre despărțirea de Oana Zăvoranu: „Eram amândoi geloși, două caractere foarte tari”

Data publicării:
Mihai Mitoșeru, Oana Zăvoranu, captură video TV.
Descriere foto: Mihai Mitoșeru, Oana Zăvoranu, captură video TV.

Mihai Mitoșeru și Oana Zăvoranu au format un cuplu înainte ca Oana să se mărite cu Pepe. 

Mihai Mitoșeru și Oana Zăvoranu au trăit o frumoasă poveste de dragoste, în urmă cu 20 de ani. Cei doi s-au cunoscut înainte ca Oana să înceapă relația cu Pepe, relație despre care Oana spunea că a început tocmai pentru a-l face gelos pe Mihai. 

„Oana Roman era prietena lui și eu m-am împrietenit cu ea ca să ajung la el. Eu sunt cinstită. Ea avea o influență foarte mare asupra lui Mihai. M-am împrietenit cu ea cu de-a sila. M-am combinat cu Pepe ca să îl oftic pe Mihai”, a declarat Oana Zăvoranu la Antena Stars, în urmă cu ceva timp.

Ce spune Mihai Mitoșeru despre relația cu Oana Zăvoranu

Deși relația lor nu a durat, Mitoșeru spune că a fost una extrem de intensă. Mai mult, acesta crede, în continuare, că Oana Zăvoranu este una dintre cele mai „mișto” femei pe care le-a întâlnit. Gelozia și încăpățânarea le-a distrus însă relația.

„Cu Oana m-am cunoscut acum 20 de ani și a fost o atracție reciprocă. Eram două persoane la fel, nebune în sensul frumos, pline de viață, cu umor. Ieșeam, ne distram, dansam. Eram însă la fel, vulcanici, ne puteam iubi la maximum sau ne puteam certa la fel, dacă am fi rămas împreună. Eram amândoi geloși, două caractere foarte tari. Dar în continuare mi se pare una dintre cele mai mișto femei pe care le-am cunoscut în viața asta. Este o persoană plină de viață”, a declarat Mihai Mitoșeru pentru Viva. 

Mihai Mitoșeru nu și-a mai refăcut viața după divorțul de Noemi

Ăn urmă cu doi ani, Mihai Mitoșeru divorța de Noemi, femeia lângă care a stat peste 10 ani. Cei doi puneau capăt unei povești de iubire că părea că nu se va termina niciodată. 

„Vreau foarte puțin și, în același timp, foarte mult de la o femeie, de la viață. Îmi doresc să fie o femeie normală, cu care să râd, să glumesc, să ne uităm la filme, să mâncăm. Din păcate, maturitatea pe care am dobândit-o mă face să văd tot, lucruri pe care înainte nu le observam. Vreau o relație normală, sunt un om romantic, sensibil, rușinos, chiar dacă nu par. Fetele azi nu își mai doresc nimic, nu se mai gândesc la o relație. Vor bucuria pe termen scurt”, a declarat Mihai Mitoșeru pentru sursa citată. 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel