Mihai Mitoșeru, dezvăluiri șocante despre moartea logodnicei sale, de acum 22 de ani: ”M-am supărat pe Dumnezeu”

Data publicării:
Captură video youtube/ Kanal D
Descriere foto: Captură video youtube/ Kanal D

Mihai Mitoșeru a trecut prin momente grele, în urmă cu 22 de ani, când logodnica sa s-a stins din viață. Prezentatorul TV  a făcut dezvăluiri cutremurătoare. 

Mihai Mitoșeru a trecut printr-o adevărată drama, în urmă cu 22 de ani. Mai exact, prezentatorul TV și-a pierdut iubita într-un accident de mașină. El și logodnica sa, Cristina Ducă s-au rostologit de șase ori cu mașina, la ieșirea dintr-o localitate din județul Călărași. Totul s-a întâmplat pe data de 2 iulie 2000. În urma pierderii suferite, Mihai Mitoșeru a recunoscut că nu a mai crezut în Divinitate.

Mihai Mitoșeru, declarații la 22 de ani de la moartea iubitei sale

„M-am supărat pe Dumnezeu, pentru că nu înțelegeam de ce s-a întâmplat acea nenorocire, de ce nouă, care eram niște copii care trăiseră 10 ani împreună. Eram frumoși, tineri, plini de viață.

M-am întrebat de ce nu m-a luat și pe mine, fiind în aceeași mașină. Aveam la acel moment atât de multe întrebări pentru El, m-am supărat pe El, simțeam că nu mai am de ce să trăiesc.

Am slăbit 20 de kilograme atunci, a fost greu. Acum mi-am dat seama ce au făcut prietenii mei pentru mine atunci”, a declarat vedeta de la Kanal D pentru viva.ro.

Mihai Mitoșeru a recurs la terapie după moartea logodnicei sale

În urma tragicului accident, Mihai Mitoșeru a recunoscut că a avut nevoie de terapie. Mai mult decât atât, prezentatorul Tv a mărturisit că Mircea Badea și Teo Trandafir l-au ajutat enorm de mult să treacă peste tot ce i s-a întâmplat. Un alt ajutor a venit și din partea părintelui Cărămizaru de la Biserica Sf. Gheorghe Nou, care de altfel îi este și bun prieten.

„Trecând peste perioada delicată, am mers la psihoterapeut. Mie mi-a prins bine. Fiecare om trece prin întâmplări care lasă urme și este bine să vorbești despre ele, să le înțelegi, să le accepți.

Ccred în soartă. Nu suntem atât de puternici încât să ne-o facem noi. Cred că este Dumnezeu, acolo Sus, care ne decide destinul”, a mai spus prezentatorul de la Kanal D, pentru sursa citată mai sus. 

Citește și: Mihai Mitoșeru și-a iertat tatăl pe patul de moarte: Regret că n-am încercat să iau legătura cu el mai devreme

Mihai Mitoșeru, adevărul despre despărțirea de Oana Zăvoranu: „Eram amândoi geloși, două caractere foarte tari”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel