Mihai Mitoșeru și-a iertat tatăl pe patul de moarte: Regret că n-am încercat să iau legătura cu el mai devreme

Data publicării:
Captură video youtube/ Kanal D
Descriere foto: Captură video youtube/ Kanal D

Mihai Mitoșeru a suferit extrem de mult, după ce tatăl acestuia a murit.

Mihai Mitoșeru a suferit destul de mult în copilărie, când tatăl acestuia a ales să-și părăsească familia. Chiar dacă a fost foarte marcat de acea perioadă, vedeta spune că a trecut peste cele întâmplate iar, în momentul în care părintele său s-a îmbolnăvit, i-a fost aproape. 

"Da, am simțit lipsa tatălui o perioadă. A plecat când eram în școala generală, în primele clase, nu îmi mai aduc aminte. Mama a fost și mamă, și tată în perioada aia. Tata, pentru că nu se înțelegea cu mama, nu mă mai vizita nici pe mine. Mi-a recunoscut că a greșit, i-a părut rău, dar era prea târziu. Norocul meu a fost că mama s-a recăsătorit cu un om care practic m-a crescut, s-a purtat frumos cu mine, ceea ce a însemnat enorm. După niște ani, au divorțat, dar eram destul de mare și nu am mai avut probleme. I-am simțit lipsa și am fost alături de el când s-a îmbolnăvit. Am dorit să uităm ce a fost.", a declarat Mihai Mitoșeru, potrivit viva

Mihai Mitoșeru, adevărul despre despărțirea de Oana Zăvoranu: „Eram amândoi geloși, două caractere foarte tari”

Mihai Mitoșeru i-a fost alături tatălui său, după ce a aflat că are cancer

Vedeta a rămas însă cu un regret și, anume, faptul că nu a încercat să-și contacteze tatăl înainte să fie diagnosticat cu această boală cruntă. Acesta spune totuși că are sufletul liniștit, pentru că i-a fost alături până în ultima zi de viață, reușind să recupereze câteva momente din toți anii în care nu și-au fost alături unul celuilalt. 

"Aș fi avut un regret dacă nu aș fi fost lângă el în perioada aia. În momentul în care am aflat că tata are cancer, am fost lângă el, nu aveam cum să procedez altfel. Poate regret că n-am încercat să iau legătura cu el mai devreme, dar în mintea mea era că tatăl trebuie să vină la copil, nu invers. Îmi pare foarte bine că am fost alături de el în perioada aia de trei ani, ne-am simțit bine împreună, am recuperat măcar o mică parte din relație. Și acum mă uit în telefon și este greu să văd că nu mă sună, pentru că vorbeam destul de mult.", a mai dezvăluit el.

Mihai Mitoșeru regretă despărțirea de Noemi: Noi încă ne mai iubimGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel