Mihai Bobonete, comentariu inedit la adresa Mădălinei Ghenea: „Ați vindecat mulți bărbați de cataractă cu pozele astea” / FOTO

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Instagram/ Mihai Bobonete, Mădălina Ghenea
Descriere foto: Sursă foto: Instagram/ Mihai Bobonete, Mădălina Ghenea

Mihai Bobonete a venit cu un mesaj care a stârnit curiozitatea publicului Mădălinei Ghenea. Comediantul și-a exprimat opinia într-un mod haios față de pozele în lenjerie intimă ale vedetei.

Mihai Bobonete, renumitul actor din „Las Fierbinți," nu a rămas indiferent la pictorialul sexy postat de Mădălina Ghenea pe rețelele de socializare și a trimis un mesaj public plin de umor, specific stilului său. Bobiță apreciază că fotografiile în care Mădălina Ghenea apare în lenjerie intimă au avut efectul de a „vindeca mulți bărbați de cataractă."

Mădălina Ghenea a stârnit din nou furori pe internet, cu patru fotografii postate pe Instagram, în care își dezvăluie trupul sculptat. Deși nu a oferit detalii despre scopul acestui nou pictorial, actrița a scris doar "soon" (n.r. "în curând") în dreptul imaginilor respective, care au adunat mii de inimioare din partea fanilor săi.

Cu certitudine, Mădălina Ghenea se numără printre cele mai frumoase actrițe din România, iar la vârsta de 35 de ani, are o carieră impresionantă în lumea cinematografiei. Românca originară din Slatina, stabilită în Milano, încântă constant fanii cu fotografii fabuloase, care captează atenția publicului.

Mihai Bobonete, mesaj cu subînțeles

În urma ultimei postări, Mădălina Ghenea a primit un mesaj care a devenit viral, transmis de celebrul actor Mihai Bobonete, cunoscut sub aliasul Bobiță din serialul "Las Fierbinți." În stilul său caracteristic.

„Sărut mâna! Aveți de grijă cu scaunele astea că eu am avut la fel și se deșurubează picioarele alea de metal și dacă scapă unul, scapă și alelalte de vă duceți dea berbeleacu. În rest, vă spun, gresia e Porcelanossa de calitate bună, nu alunecă la apă!

Să vă dea Dumnezeu sănătate că ați vindecat mulți bărbați de cataractă cu pozele astea!”, a transmis Mihai Bobonete.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madalina Diana Ghenea (@officialmadalinaghenea)

Vezi și: Mihai Bobonete, surprins de lacrimile colegilor. Reacția ironică a actorului: „Ce plângeau în batistă...”

Vezi și: Nelu Cortea, uimit de zvonurile divorțului dintre Cătălin Bordea și soția sa: „Ultima oară când am vorbit cu el...”

Vezi și: Bobonete a întrebat-o dacă este însărcinată, iar Andra a răspuns fără reținere: „Normal că par gravidă”

Vezi și: Bobonete, pus la punct într-o benzinărie: "E păcat de tatăl dumneavoastră, că se răsucește în mormânt". Cu cine a fost confundat actorul

A fost confundat cu Ionuț Dolănescu

Într-o emisiune recentă a podcastului său „Da Bravo!”, Mihai Bobonete a avut-o ca invitată pe colega sa de platou, Mirela Oprișor, cu care a reluat amintiri din trecut. Într-o discuție plină de umor, actorul a rememorat momentul în care a fost confundat cu Ionuț Dolănescu, într-o benzinărie.

„La început, la vreo 2-3 ani după ce a început serialul, am avut un moment la o benzinărie de pe Valea Oltului. Cred că eram cu Mihai Rait (n.red. – „Dorel' din serial). Am vrut să plătesc, iar doamna de acolo mi-a zis: „Apreciez cu tot sufletul ceea ce faceți și ceea ce au făcut părinții dumneavoastră…”. Și m-am gândit: în fine, mama inginer agronom, tata șef de cadre, totuși e frumos să-ți laude părinții. „Să știți că vă urmăresc la televizor, îmi place de dumneavoastră, un singur lucru mi-aș permite să vă spun: să nu vă mai certați cu fratele dumneavoastră!”. M-am gândit că și mamaia lui Mihai îmi zicea să nu-i mai dau palme peste cap, eu explicându-i că așa e situația, rolul. „E păcat de tatăl dumneavoastră, că se răsucește în mormânt…” a povestit cu haz vedeta.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel