Nelu Cortea, uimit de zvonurile divorțului dintre Cătălin Bordea și soția sa: „Ultima oară când am vorbit cu el...”

Data publicării:
Sursa foto: Cătălin Bordea, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Cătălin Bordea, Instagram

Nelu Cortea, unul dintre prietenii apropiați ai lui Cătălin Bordea, a vorbit despre separarea acestuia de soția sa.

Faptul că Bordea ar divorța de soția sa a uimit pe toată lumea. Actorul a vorbit recent despre povestea de dragoste pe care o trăiește alături de Livia și nu a lăsat nicio clipă să se înțeleagă faptul că la mijloc ar fi vorba despre neînțelegeri. Cu toate acestea, zvonurile din mediul online se multiplică pe zi ce trece, iar ultimele ipoteze spuneau deja că femeia ar fi plecat din locuința lui Cătălin Bordea, ea fiind cea care a pus capăt relației. Se pare că aceste zvonuri au ajuns și la urechile lui Nelu Cortea, cel mai bun prieten al comediantului și cel care l-a însoțit pe acesta pe parcursul emisiunii America Express. Vizibil uimit de ce a auzit, Cortea spune că-și va suna numaidecât amicul, pentru a afla dacă este sau nu adevărat.

„Nu știu, habar nu am despre ce e vorba. Eu sunt la țară, nu am citit ce s-a spus. Băi, chiar nu știu,. N-am vorbit de o săptămână cu el. Chiar! Ia să-l sun și eu. Nu am ce să zic.

Ultima oară când am vorbit cu el era ok. E devastat că ce? Nu știu. Chiar nu am am vorbit despre asta cu el. Trebuie să văd și eu despre ce e vorba. Trebuie să vorbesc cu el”, este reacția lui Nelu Cortea, pentru Fanatik.

Citește și: "Înșelatul ar trebui să fie ilegal, și de o parte și de alta". Cătălin Bordea, dezvăluiri neașteptate din căsnicia sa

Apropiații lui Cătălin Bordea au confirmat zvonurile

Potrivit cancan, surse din apropierea cuplului au confirmat această despărțirea, chiar dacă actorul nu-și dorește încă să vină cu nicio reacție oficială. Deși pare mereu extrem de vesel și optimist în spațiul public, Cătălin Borda ar fi total devastat în această perioadă în care ar trebui să accepte faptul că persoana pe care o iubește extrem de mult a pus capăt căsniciei. Femeia simte că nu mai este loc de pasiune și iubire în cuplul lor, motiv pentru care ea a fost cea care ar fi decis separarea.

“Cătălin a făcut tot ceea ce i-a stat în putere pentru a-și salva căsnicia. Livia voia să se despartă dinainte de plecarea la America Express, însă au decis să mai discute după întoarcerea lui Cătălin. Și-au spus că două luni departe unul de celălalt nu este chiar puțin, așa că poate își revin. El a fost cel care s-a opus categoric, o iubește enorm.

A fost inclusiv la psiholog pentru a încerca să rezolve anumite lucruri la el, în interiorul lui, a progresat enorm. Pe ea o adoră, o tratează extraordinar. Dar pur și simplu nu au reușit să învie flacăra aia a iubirii, care in sufletul ei nu mai e la fel de puternică. Acum sunt despărțiți, iar el suferă foarte mult. O face, însă, discret, cu demnitate, altă soluție oricum nu are. Ea a plecat de acasă temporar, a fost decizia ei. Nu s-au certat, nu s-au înșelat, nu există nimic de genul acesta”, a declarat un apropiat al actorului, pentru cancan.

Citește și: Cătălin Bordea, abandonat de tatăl său în autobuz. Drama prin care a trecut comediantul: „Aveam 2 ani. Cine ştie unde ajungeam”

Motivul pentru care cei doi nu au făcut copil până acum

Pe parcursul relației, cei doi s-au ciocnit în repetate rânduri de o întrebare comună. Care este motiv pentru care nu au devenit părinți și dacă au de gând să facă asta pe viitor. Recent, Cătălin Bordea a vorbit despre acest subiect sensibil, când spunea chiar că a discutat cu soția sa și au convenit că adopția ar putea fi cea mai bună decizie, la un moment dat.

„Dragostea e atunci când nu mai contezi tu, când contează mai mult celălalt, asta înseamnă dragostea, adică mă pun pe mine pe locul doi. Un părinte înțelege, dintre toți oamenii de pe planetă, ce înseamnă dragostea. Nu, mulțumesc. Nu cred pentru că nu suntem genul de părinte, nu știu cum să zic. Nu, nu ai cum să te pregătești, înțeleg toate teoriile astea, dar noi doi nu suntem genul care să facem asta. Deja vine 40, deja se duce 45, deja nu știu ce. Ne gândeam la un moment dat că mai încolo să înfiem un copil” a explicat Bordea, în podcast-ul lui Bobonete.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel