Mihai Bobonete, surprins de lacrimile colegilor. Reacția ironică a actorului: „Ce plângeau în batistă...”

Data publicării:
Sursă foto: Youtube/ Andi Moisescu
Descriere foto: Sursă foto: Youtube/ Andi Moisescu

Mihai Bobonete și-a asumat impresiile legate de colegii săi de breaslă. Cum a sunat ironia îndreptată spre aceștia.

Mihai Bobonete, sarcasm în ceea ce privește Florin Călinescu, fostul membru al juriului de la Românii au Talent. Mihai Bobonete a format o echipă remarcabilă împreună cu Andra și Andi Moisescu, în calitate de jurați la emisiunea „Românii a talentelor”. Invitat la podcastul lui Andi Moisescu, Bobonete a povestit câteva impresii surprinzătoare despre colegii săi de la emisiunea de talente, pe care îi consideră extrem de sensibili, dar și despre fostul membru al juriului Florin Călinescu.

În cadrul podcastului, Mihai Bobonete a făcut câteva declarații ironice la adresa colegului său de breaslă, Florin Călinescu.

„Așa mi s-a părut mie Andi cu Andra, atunci când era Călinescu acolo. Când am ajuns acolo asta am vrut să zic: Așa frumușei și totuși așa suflete triste? Atât de buni, arătau impecabil, erau la masa aia, a început show-ul, frumoși și totuși pe interiorul lor ce traume ascundeau, ce plângeau în batistă când apărea câte un copil', a spus Mihai Bobonete în cadrul aceluiași podcast.

Bobonete, pus la punct într-o benzinărie

Recent, Mihai Bobonete, în vârstă 42 de ani, a avut-o invitată în cadrul ultimului podcast, „Da Bravo!', pe colega sa de platou, Mirela Oprișor, alături de care a depănat mai multe amintiri. Actorul și-a amintit când a fost confundat, într-o benzinărie cu Ionuț Dolănescu.

„La început, la vreo 2-3 ani după ce a început serialul, am avut un moment la o benzinărie de pe Valea Oltului. Cred că eram cu Mihai Rait (n.red. – „Dorel' din serial). Am vrut să plătesc, iar doamna de acolo mi-a zis: „Apreciez cu tot sufletul ceea ce faceți și ceea ce au făcut părinții dumneavoastră…”.

Și m-am gândit: în fine, mama inginer agronom, tata șef de cadre, totuși e frumos să-ți laude părinții. „Să știți că vă urmăresc la televizor, îmi place de dumneavoastră, un singur lucru mi-aș permite să vă spun: să nu vă mai certați cu fratele dumneavoastră!”. M-am gândit că și mamaia lui Mihai îmi zicea să nu-i mai dau palme peste cap, eu explicându-i că așa e situația, rolul. „E păcat de tatăl dumneavoastră, că se răsucește în mormânt…”.

Mihai s-a uitat, nu l-a bufnit râsul. „Doamnă, până la urmă, poate și el a vrut așa…”. „Nu știu ce să spun, fiindcă domnul Dolănescu a fost un domn foarte drăguț”. Atunci, Mihai mi-a zis: „Domnul Ionuț, mergem sau mai rămânem?!”. Nu știam nici cine e Ionuț Dolănescu, apoi am aflat că era pe la Măruță, la emisiune, un întreg scandal, cu frații Dolănescu', a povestit Bobonete în podcastul său.

Bobonete a depănat amintiri cu Aspirina din Las Fierbinți

Actrița Mirela Oprișor, Aspirina din Las Fierbinți, a povestit că a părinții săi au fost uimiți când au văzut că trebuie să interpreteze rolul unei femei de moravuri ușoare. 

. „Ai mei m-au întrebat: „Măi mamă, dar cum de… Ce e asta?!”', s-a amuzat brașoveanca.

„Nu am avut momente când am fost recunoscută în public. Felul acelei femei, „Aspirina”, de a spune ce gândește, de a fi foarte promptă, m-a modificat ca om. De multe ori, când lumea mă recunoaște, îmi zice: „Stop, stop, am zis o prostie! Nu vă mai zic nimic, doamnă!”. Le e frică să nu sar la bătaie. Cel mai des mi se întâmplă să spună: „Doamnă, dar nu e nicio legătură cu…”. Nu am pățit genul ăsta de vulgarități, nu m-a confundat lumea, le-a fost frică să nu ia bătaie de la doamna Aspirina', a mărturisit Mirela Oprișor.

Ce a povestit Bobonete despre Mihai Rait, Dorel din Las Fierbinți

 „Cel mai descurcăreț – Văncică (n.red. – „Celentano'), cu el nu mori de foame. Cel mai bine bărbat din serial? Tu! (n.red. către Mihai Bobonete). De ce râzi? Care ar câștiga un turneu la bătaie, pe forță? Cel mai nebun cred că ar fi Mihai Rait'.

 „Hai că-ți spun eu cu Mihai la bătaie, nu că fugea… În fața cârciumii lui taică-miu la Giurgeni, au venit vreo 10 băieți din alt sat. Eu am ieșit afară, ăia ne-au înconjurat, el a țipat la frate-siu, a venit ăla să vadă care e problema… Frate-su a decis să-i dea una peste față unuia din cei zece, apoi au fugit amândoi frații mâncând pământul și m-au lăsat pe mine cu cei zece inși'.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel