Mihaela Rădulescu, îndurerată pentru fiul ei. Simte lipsa lui Ayan mai tare ca niciodată

Data publicării:

Mihaela Rădulescu este mai îndurerată ca niciodată pentru plecarea fiului ei.

Mihaela Rădulescu este o femeie împlinită din multe puncte de vedere, iar la vârsta de 53 de ani nu poate spune că nu a înfruntat nenumărate provocări de-a lungul vieții sale.

Acum, în fața unei noi provocări, la care se poate spune că se aștepta, vedeta a pășit în față și a vorbit pentru prima oară despre plecarea fiului său, Ayan, de acasă.

Vezi și: Mihaela Rădulescu, drama care a marcat-o pe viață. Vedeta a suferit un avort de care n-a știut nimeni: „A fost răscolitor”

Nu era ceva de mirare, mai ales că Mihaela Rădulescu i-a povestit de atât de multe ori despre viața din America și experiența unică de a studia acolo. Totodată, ea admite că fiul ei este pe un drum al succesului, iar durerea temporară a dorului este doar un mic detaliu în fața viitorului strălucit pe care îl dorește aceasta pentru copilul ei.

Artista mai precizează că atât ea, cât și tatăl băiatului erau împotriva studiului în străinătate, dar, cu toate acestea, ei nu se pot împotrivi căii pe care el o alege:

„El e într-un moment de reuşită, el e pe un drum foarte bun, dar eu sufăr pentru că eu eram aia care îi povestea de şcoli în America şi sufăr că mi-am făcut-o singură cu mâna mea… Şi eu, şi tatăl lui (Elan Schwartzenberg, n.r.) eram total împotriva ideii de învăţământ în altă ţară. Pentru nimic în lume, la noi nu exista această variantă.”, a povestit Mihaela Rădulescu, la podcastul Amaliei Enache.

Vezi și: Informații șocante au ieșit la iveală, la scurt timp după ce fostul soț al Mihaelei Rădulescu a fost înmormântat. Rudele bărbatului au dat cărțile pe față: "Ea nu a fost fidelă”

Deși nu și-au imaginat niciodată că vor face așa ceva, iată că momentul a sosit, cel în care Ayan își anunță părinții în legătură cu alegerile din viața sa, dar și cu decizia de a pleca în străinătate pentru a studia.

„Mie să-mi plece copilul de acasă, cine ştie unde? Tatăl lui era de aceeaşi părere, n-am crezut niciunul dintre noi că ar trebui să plece de acasă până la 18 ani, sub niciun motiv. Dar iată că el a venit să ne spună că el vrea să facă asta… ”

Vezi și: A murit primul soț al Mihaelei Rădulescu. Bărbatul a fost răpus de o boală cumplită

Mihaela demonstrează afecțiunea pe care o poartă pentru Ayan, ea a transformat în artă obiectele vechi ale copilului, refuzând să arunce prea multe obiecte ale acestuia încă de pe vremea copilăriei timpurii:

”Când te duci acasă şi casa e goală, iar lucrurile lui sunt încă acolo… Eu am făcut exces în a păstra lucrurile copilului meu, pe unele le-am transformat în obiecte de artă în capul meu, nişte instalaţii, nişte tablouri cu prima pereche de papuci, prima scrisoare pe care mi-a scris-o, avem şi o capsulă a timpului, pe care într-o zi o s-o deschidem împreună. Mi-e greu să mă desprind, la mine e o întârziere în a mă desprinde de vârstele lui, am rămas cu un delay”, a mai completat vedeta.

Vezi și: Mihaela Rădulescu, dezamăgită de prestația din dormitor a primului ei iubit: „Am avut ghinionul să încep cu un bărbat stângaci și complexat”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel