Mihaela Rădulescu, drama care a marcat-o pe viață. Vedeta a suferit un avort de care n-a știut nimeni: „A fost răscolitor”

Sursa foto: Mihaela Rădulescu, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Mihaela Rădulescu, instagram

Mihaela Rădulescu și-a deschis sufletul și a vorbit despre drama care a marcat-o pe viață. 

Se poate afirma că Mihaela Rădulescu (53 de ani) este o femeie împlinită în toate aspectele vieții, dar destinul a pus-o adesea la încercare. Vedeta a trecut prin momente cumplite, în urmă cu mai mulți ani.

Mihaela Rădulescu, drama care a marcat-o pe viață

Deși toată lumea o cunoaște pe Mihaela Rădulescu, puțini sunt cei care știu că vedeta a pierdut un copil, la doar 18 ani. În urmă cu mai mult timp, vedeta a povestit că trgedia  a avut loc la scurt timp după ce a vizionat filmul „4 luni, 3 săptămâni și 3 zile”.

„Pentru mine filmul a fost răscolitor. Uitasem de povestea aia, s-a întâmplat când aveam 18 ani”, spunea Mihaela Rădulescu la vremea respectivă, relatează click.ro

Mihaela Rădulescu și-a dus fiul într-un centru de dezintoxicare 

Mihaela Rădulescu este una dintre cele mai apreciate vedete din România. Recent, aceasta a făcut dezvăluiri legate de viața personală. Vedeta a mărturisit că nu și-a crescut copilul într-un mod foarte strict, având o relație foarte strânsă. Mihaela Rădulescu a declarat că și-a dus fiul la un centru de dezintoxicare, pe când acesta avea 14 ani, pentru ca acesta să vadă efectul drogurilor și cât de rău fac.

„Când avea 14 ani, am făcut o plimbare inițiatică cu el într-un centru de dezintoxicare, în aripa cea mai cruntă, a drogaților în sevraj. Sunt oameni, și copii, și tineri care se dau cu capul de calorifer. E un spectacol care te face să vomiți. Nu vrei să te apropii de droguri. Voiam să vadă ce înseamnă dependența de droguri și viață distrusă. I-am zis, te rog, știu că e dur. Vreau să vezi ce se întâmplă. Cred că am făcut un lucru bun. Reacția lui de după a fost egală cu a mea când am vizitat Auschwitz-ul”, a povestit Mihaela Rădulescu într-un interviu pe YouTube

Cel mai mare regret al Mihaelei Rădulescu


Mihaela Rădulescu a fost căsătorită timp de patru ani cu omul de afaceri Elan Schwartzenberg, de care a divorțat în 2008. Au împreună un fiu, Ayan. Diva spune că cel mai mare regret al său este că s-a despărțit de tatăl copilului ei deoarece și-ar fi dorit ca Ayan să crească într-o familie cu mamă și tată. 


„Recunosc că mi-ar fi plăcut să fi avut mai multă înțelepciune și să nu destram căsătoria cu tatăl copilui. Are legătura cu copilul. Mi-aș fi dorit ca el să crească în bula asta, unde mama și tata sunt prezenți mereu”, a mai dezvăluit Mihaela Rădulescu, în cadrul podcastului „Inima la Vedere”, al Amaliei Enache.

Citește și: Ce religie are Mihaela Rădulescu după ce s-a botezat a doua oară

„Un cancer nedrept și nemilos l-a luat prea devreme”. Mihaela Rădulescu, drama care i-a marcat viațaGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 05 sep 2023, 12:23 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience