A murit primul soț al Mihaelei Rădulescu. Bărbatul a fost răpus de o boală cumplită

Data publicării:
Sursa foto: Mihaela Rădulescu, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Mihaela Rădulescu, instagram

Primul soț al Mihaelei Rădulescu s-a stins din viață, răpus de o boală nemiloasă. 

 Bogdan Rădulescu (56 de ani), prima dragoste a Mihaelei Rădulescu s-a stins din viață la începutul acestui an, din cauza problemelor de sănătate cu care se confrunta. Bărbatul a fost diagnosticat cu o boală nemiloasă, pierzând astfel lupta cu moartea. 

A murit primul soț al Mihaelei Rădulescu

Bărbatul a fost diagnosticat cu cancer pancreatic, iar ultimele resurse financiare au fost cheltuite pe tratamente. Prietenii lui Bogdan Rădulescu au fost cei care au făcut anunțul trist, dar și care l-au condus pe ultimul drum. 

 „A fost foarte dificil pentru Bogdan. Boala îl slăbise și îl făcuse de nerecunoscut pe la finalul anului 2022. Nu avea pe nimeni, doar pe noi, câțiva prieteni. Medicii au făcut tot ce au putut, dar știți cât de păcătos este acest cancer la pancreas. Ultimii bani s-au dus pe chimioterapie și pe înmormântare. Bogdan știa ca nu mai are șanse și se acomodase cu acest gând", u spus prietenii lui Bogdan, pentru click.ro

Primul soț al Mihaelei Rădulescu a fost condus pe ultimul drum doar de câțiva apropiați. Din nefericire, nici mama bărbatului nu a putut să fie prezentă la înmormântare, din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă. 

 „Mama lui Bogdan are și dumneaei probleme de sănătate și nu a putut fi prezentă la înmormântare. Ne-am ocupat noi. Am încercat să fim alături de el, din păcate, și pe ultimul drum. Așa e viața”, au mai spus aceștia, pentru sursa menționată mai sus. 

În 1989, la vârsta de 20 de ani, Mihaela Țiganu s-a căsătorit cu prima sa dragoste, Bogdan Rădulescu - absolvent de IEFS și un practicant al canotajului. Din nefericire, mariajul dintre cei doi nu a durat prea mult și asta pentru că a ar fi întâlnit o altă persoană de care s-a îndrăgostit. Chiar și așa, după următoarele mariaje, cel cu Ștefan Bănică și cu Elan Schwartzenberg, Mihaela Rădulescu nu a schimbat numele de familie al primului soț. După despărțire, cei doi au rămas prieteni, însă cu timpul s-a pierdut legătura dintre cei doi. 

Citește și: Mihaela Rădulescu, dezamăgită de prestația din dormitor a primului ei iubit: „Am avut ghinionul să încep cu un bărbat stângaci și complexat”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel