Informații șocante au ieșit la iveală, la scurt timp după ce fostul soț al Mihaelei Rădulescu a fost înmormântat. Rudele bărbatului au dat cărțile pe față: "Ea nu a fost fidelă”

Data publicării:
Sursa foto: Mihaela Rădulescu, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Mihaela Rădulescu, instagram

După moartea fostului soț al Mihaelei Rădulescu, familia bărbatului a făcut o serie de dezvăluiri neașteptate.

 Bogdan Rădulescu (56 de ani), prima dragoste a Mihaelei Rădulescu s-a stins din viață la începutul acestui an, din cauza problemelor de sănătate cu care se confrunta. Bărbatul a fost diagnosticat cu o boală nemiloasă, care i-a adus și sfârșitul. 

Informații șocante au ieșit la iveală, la scurt timp după ce fostul soț al Mihaelei Rădulescu a fost înmormântat

După ce s-a aflat că fostul soț al Mihaelei Rădulescu s-a stins din viață, rudele bărbatului au făcut o serie de declarații șocante. Verișoara lui Bogdan Rădulescu a povestit că cei doi s-au cunoscut la facultate, însă vedeta i-a călcat strâmb bărbatului, astfel relația s-a încheiat. Totodată, femeia susține că fostul soț al vedetei a iubit-o enorm pe Mihaela și chiar au mai vorbit o perioadă, după despărțire. 

Ruda lui Bogdan Rădulescu recunoaște că nu s-a așteptat ca Mihaela Rădulescu să nu vină la înmormântare, mai ales că i-a purtat numele și încă îl poartă. Femeia susține că nici măcar nu le-a răspuns, atunci când au încercat să ia legătura cu ea. 

„Era un bărbat foarte frumos. S-au cunoscut la facultate că și ea a făcut tot efs, dar în timpul căsniciei ea nu a fost fidelă și s-a terminat tot. S-au căsătorit pe 4 decembrie 1988. Am fost la cununie deși aveam un bebeluș de o luna și jumătate. Petrecerea după cununie au făcut-o acasă. O iubea enorm. Era leșinat după ea. Chiar și după ce s-au despărțit au mai vorbit.

Însă după Revoluție,  când a devenit mai cunoscută, a renunțat să mai vorbească cu noi. Probabil era mai ocupată..nu știu ce să zic. 

Am încercat sa luam legatura cu ea. Un prieten de-ai lui Bogdan i-a scris dar nu a răspuns. Nu ne așteptăm să vină, dar măcar un mesaj sau o coroană, mai ales că i-a purtat numele și încă i-l poartă.”, a mărturisit verișoara lui Bogdan Rădulescu, Cristina Ioana Dragu, pentru click.ro.

„Cred că asa debutat boala lui. De la stres și supărări”

Verișoara lui Bogdan Rădulescu a povestit că  bărbatul a încercat să facă tot felul de afaceri, însă toate s-au prăbușit, astfel că stresul i-ar fi adus și boala cumplită cu care a fost diagnosticat și care i-a adus și sfârșitul.

„El a avut o viată extrem de stresantă. A încercat să facă tot felul de afaceri. Mergeau ce mergeau dar apoi picau cu totul. A fost extrem de ajutat de părinții mei care îl iubeau ca pe copilul lor. A avut perioade în care afacerile mergeau parfum apoi se prăbușeau. Cred că asa debutat boala lui. De la stres și supărări.”, a mai spus verișoara lui pentru sursa menționată anterior.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel