Micutzu și Cortea l-ar fi exclus demult pe Spike din viața lor. Așa-zisele atenționări pe care i le-au făcut lui Cătălin: „L-au amenințat că-i rup picioarele”

Data publicării:

Livia Bordea ar fi avut o relație cu Spike cu mult timp înainte de a se despărți de Cătălin Bordea.

Au ieșit la suprafață câteva detalii noi despre situația lui Cătălin Bordea, comediantul care a fost părăsit de Livia, fosta lui soție, pentru Spike, cel mai bun prieten al său.

Numeroase întrebări se născuseră în privința autenticității relației dintre Cătălin și Livia, după ce fanii au constatat că ea și Spike și-au asumat o „relație” mult prea personală imediat după despărțire. 

Vezi și: Cum a reacționat Cheloo după ce a auzit de divorțul lui Bordea: „Nu știu de ce îl numiți burlacul anului”

De asemenea, opinia publică era de părere că Livia ar fi umblat cu Spike de mult mai mutl timp, iar Cancan vine cu câteva declarații de la o așa-zisă sursă apropiată din cercul de prieteni al comediantului. Printre aceștia se numără și Micutzu și Cortea, cu cel din urmă mergând și la America Express.

Nu este ceva de mirare că, potrivit acestor declarații, Livia ar fi avut aventura cu Spike cu mult înainte, ba chiar de pe vremea când Cătălin l-a introdus pe celebrul cântăreț în grupul său de prieteni. Pentru cine nu știe, Spike a fost cavaler de onoare la nunta dintre Cătălin și Livia, lucru care a amplificat și mai tare dezamăgirea acestuia.

Vezi și: Spike, ținta criticilor după ce a fost surprins cu fosta soție a lui Cătălin Bordea. Cum reacționează artistul în fața furiei fanilor: „Și cu tanti, femeia de serviciu, te mai săruți ?”

Ce au spus „apropiații” despre Micutzu și Cortea

Vezi și: Cătălin Bordea nu mai este într-o relație. Ce declarații a dat comediantul

Prietenii l-ar fi avertizat încă din timp, și s-a ajuns până într-acolo unde Spike ar fi fost amenințat cu bătaia pentru ceea ce făcea pe la spatele celui mai bun prieten al său. Totodată, Micutzu și Cortea l-ar fi exclus definitiv pe artist din cercurile lor, dar Cătălin nu a crezut niciodată „zvonurile”.

„Cătălin îl băgase pe Spike în cercul lui de prieteni, aici mă refer la stand up-eri. Erau mereu împreună, până într-un moment în care unul dintre ei s-a prins că ceva este dubios între Spike și Livia și i-a zis lui Bordea. El, din păcate, nu a crezut, nu a luat lucrurile în serios, nici nu ar fi putut să conceapă așa ceva.

Micutzu și Cortea, în schimb, au crezut povestea și au avut grijă să-l excludă de peste tot pe Spike, nu mai vorbesc cu el de luni întregi, l-au șters de pe social media, l-au anunțat că nu este bine venit în cercurile lor. Unii, nu aș da nume, chiar l-au amenințat că-i rup picioarele dacă-l prind. Bordea tot o considera o exagerare, parcă nu-i venea să creadă, până când au apărut la voi poze cu ei doi sărutându-se”, a declarat un apropiat de-al actorului pentru CANCAN.RO.

În urma scandalului, numeroși fani înfocați ai lui Cătălin Bordea, dar și ai lui Spike, au început să-i atragă atenția cântărețului. Până și astăzi aceștia îi comentează la postările din rețelele de socializare, iar reacția artistului a fost de a șterge din comentarii, potrivit mai multor voci din public.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel