Cum a reacționat Cheloo după ce a auzit de divorțul lui Bordea: „Nu știu de ce îl numiți burlacul anului”

Data publicării:
Cheloo, Cătălin Bordea, captură video Youtube/ iUmor
Descriere foto: Cheloo, Cătălin Bordea, captură video Youtube/ iUmor

Cheloo și Cătălin Bordea au avut o conversație cu privire la divorț, în culisele emisiunii iUmor.

Divorțul dintre Cătălin Bordea și Livia a venit ca un șoc pentru toți fanii cuplului, care nu se așteptau ca cei doi să pună capăt relației de iubire care părea a fi una ideală. Deși comediantul și-a dorit ca totul să se desfășoare într-un cadru intim, departe de ochii curioșilor, inevitabil în spațiul online au apărut diverse fotografii cu fosta sa soție și actualul său partener de viață. Acestea au făcut vâlvă în mediul online o lungă perioadă de timp, astfel încât se pare că și colegii de platou ai lui Bordea le-au auzit. Cheloo și-a dorit chiar în direct să se asigură că acestea sunt reale sau nu, motiv pentru care l-a întrebat direct peactor cu privire la divorț.

„Cheloo: Ai divorțat?

Bordea: Da.

Cheloo: Felicitări! Nu știu de ce îl numiți burlacul anului. Bordea nu e burlacul anului, nu e nici măcar burlacul lunii. Bordea este un băiat care a scăpat și îi urez să se înlănțuiască peste foarte mult timp, ca să înțeleagă și el anumite chestii.”, a fost conversația dintre cei doi, în cadrul emisiunii iUmor, potrivit cancan.

VEZI și: Cătălin Bordea nu mai este într-o relație. Ce declarații a dat comediantul

Fosta soție l-a înșelat cu prietenul cel mai bun

La ceva timp după ce Bordea și fosta soție au semnat oficial actele de divorț, aceasta s-a afișat deja în spațiul public alături de noul partener, care este nimeni altul decât Spike. Se pare că dezamăgirea artistului a fost cu atât mai mare cu cât cei doi au fost prieteni buni odinioară, astfel încât acesta a ales să transmită un mesaj dur, cu subînțeles, pe rețelele de socializare. 

”Întotdeauna am considerat că oamenii care au valori comune ajung împreună. Mi s-a reconfirmat această credință, deodată cu anumite bănuieli. Acum sunt într-un loc mai bun, de unde lucrurile se văd mai limpede. În rest, despre morți numai de bine”, a scris comediantul în mediul online.

Citește și: Spike, ținta criticilor după ce a fost surprins cu fosta soție a lui Cătălin Bordea. Cum reacționează artistul în fața furiei fanilor: „Și cu tanti, femeia de serviciu, te mai săruți ?”

A făcut tot ce a putut pentru a-și salva relația

Chiar dacă fosta soție și-a dorit cu orice preț să-l părăsească și să-și găsească fericirea în brațele altui bărbat, se pare că Bordea a suferit enorm, motiv pentru care a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a o face pe Livia să se răzgândească. Cu toate acestea, inimii nu poți să-i dictezi, iar bruneta a decis, în final, că nu mai este nimic de îndreptat între ei doi.

“Cătălin a făcut tot ceea ce i-a stat în putere pentru a-și salva căsnicia. Livia voia să se despartă dinainte de plecarea la America Express, însă au decis să mai discute după întoarcerea lui Cătălin. Și-au spus că două luni departe unul de celălalt nu este chiar puțin, așa că poate își revin. El a fost cel care s-a opus categoric, o iubește enorm.

A fost inclusiv la psiholog pentru a încerca să rezolve anumite lucruri la el, în interiorul lui, a progresat enorm. Pe ea o adoră, o tratează extraordinar. Dar pur și simplu nu au reușit să învie flacăra aia a iubirii, care in sufletul ei nu mai e la fel de puternică. Acum sunt despărțiți, iar el suferă foarte mult. O face, însă, discret, cu demnitate, altă soluție oricum nu are. Ea a plecat de acasă temporar, a fost decizia ei. Nu s-au certat, nu s-au înșelat, nu există nimic de genul acesta”, a declarat un apropiat al actorului, pentru cancan.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel