Cătălin Bordea nu mai este într-o relație. Ce declarații a dat comediantul

Sursă foto: Instagram/ Cătălin Bordea
Descriere foto: Sursă foto: Instagram/ Cătălin Bordea

Cătălin Bordea a mărturisit că nu mai este împreună cu „misterioasa femeie”.

Cătălin Bordea, unul dintre cei mai cunoscuți comedianți din România, a avut parte de o situație foarte dificilă în ultimul timp. Vedeta s-a confruntat cu despărțirea de Livia Bordea, și pentru că nu a fost suficient, fosta parteneră a intrat imediat după într-o relație cu Spike, cel mai bun prieten al comediantului. Deși a fost greu pentru Cătălin să facă față tuturor acestor situații, el menționase, la un moment dat, că intrase într-o relație, dar femeia misterioasă nu a fost niciodată dezvăluită.

„Nu am o relație, deci n-am o iubită. Da, sunt singur”, a declarat actorul pentru cei de la Cancan.

Cătălin Bordea a mai spus câteva cuvinte despre „oamenii care au valori comune”, făcând, probabil, o aluzie la cei doi oameni care erau cândva importanți pentru el.

”Întotdeauna am considerat că oamenii care au valori comune ajung împreună. Mi s-a reconfirmat această credință, deodată cu anumite bănuieli. Acum sunt într-un loc mai bun, de unde lucrurile se văd mai limpede. În rest, despre morți numai de bine”, a scris comediantul în mediul online.

Ce se spunea despre Cătălin Bordea, înainte de despărțire

“Eu am auzit bârfe prin oraș. Din câte am înțeles, Cătălin Bordea era zgârcit. Avea boala asta, nu era larg la mână. Tocmai de aceea a plecat soția lui de acasă. Se spune că a dat de un bărbat cu bani, care cheltuie cu ea și îi face toate poftele. Cătălin Bordea mai spunea că Livia îi toacă cardul, iar asta e dovadă de zgârcenie, din nou. Un bărbat care nu e zgârcit, tace din gură.

Poate de aceea l-a lăsat nevasta. Se mai întâmplă. Eu așa am auzit, că ea a plecat și a dat de un bărbat care are mai mulți bani. Ei păreau așa fericiți, pe rețelele de socializare, dar toată lumea pare fericită în online, iar realitatea e cu totul alta. Știu că el are și tatuajul cu numele ei, o să-l șteargă. Sau poate găsește altă fată pe care să o cheme Livia și păstrează tatuajul”, a declarat Oracolul din Herăstrău pentru FANATIK.

Ar fi făcut tot ce a putut pentru a salva relația

O sursă, pentru Cancan, a declarat că vedeta a făcut tot ce i-a stat în putere pentru a salva relația cu Livia Bordea. El ar fi fost la psiholog din cauza problemelor pe care le-a avut. 

“Cătălin a făcut tot ceea ce i-a stat în putere pentru a-și salva căsnicia. Livia voia să se despartă dinainte de plecarea la America Express, însă au decis să mai discute după întoarcerea lui Cătălin. Și-au spus că două luni departe unul de celălalt nu este chiar puțin, așa că poate își revin. El a fost cel care s-a opus categoric, o iubește enorm.

A fost inclusiv la psiholog pentru a încerca să rezolve anumite lucruri la el, în interiorul lui, a progresat enorm. Pe ea o adoră, o tratează extraordinar. Dar pur și simplu nu au reușit să învie flacăra aia a iubirii, care in sufletul ei nu mai e la fel de puternică. Acum sunt despărțiți, iar el suferă foarte mult. O face, însă, discret, cu demnitate, altă soluție oricum nu are. Ea a plecat de acasă temporar, a fost decizia ei. Nu s-au certat, nu s-au înșelat, nu există nimic de genul acesta”, a declarat un apropiat al actorului, pentru cancan.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Dată: 14 sep 2023, 11:42 | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience