Spike, ținta criticilor după ce a fost surprins cu fosta soție a lui Cătălin Bordea. Cum reacționează artistul în fața furiei fanilor: „Și cu tanti, femeia de serviciu, te mai săruți ?”

Spike reacționează în fața valului de critici. Acțiunile care îi sunt comentate. Fanii au fost fără milă cu el.

După ce a fost surprins cu Livia Bordea, fosta soție a lui Cătălin Bordea, Spike a intrat în atenția publicului român. În urma scandalului ce s-a ivit, Spike se poate „bucura” de o comunitate mult mai activă ca înainte, doar că, nu în felul în care și-ar dori cineva să primească „atenție”. Fiind foarte afectat de divorțul dintre el și fosta soție, Cătălin Bordea a rămas foarte reținut în privința scandalului, mai ales că, Spike reprezenta cel mai bun prieten al său. Ei au avut foarte multe apariții publice împreună și nimeni nu s-ar fi gândit la o asemenea întorsătură a situației. Zvonuri legate de neînțelegerile celor doi apăruseră cu mult înaintea despărțirii totale, însă acestea nu erau confirmate.

În cele din urmă, Livia Bordea luase hotărârea de a îl părăsi pe comediant, iar motivele exacte nu au fost cunoscute, născându-se foarte multe controverse cu privire la întreaga situație. Mai mult, imediat după despărțire, Cancan a putut surprinde imagini cu cei doi în timp ce se sărutau pasional în mașină. Cătălin Bordea a avut doar reacții indirecte cu privire la întreaga situație, spunând că a fost, și el, într-o relație, imediat după divorț, chiar dacă femeia misterioasă nu a fost cunoscută niciodată. În prezent, comediantul a admis că nu are nicio parteneră.

Ce spune propriul său public

Cu toate că situația a fost una dificilă, contactat de jurnaliști, Spike nu a oferit prea multe declarații, iar opinia generală sugerează ca a dorit să evite publicul, rămânând în presă celebrele sale cuvinte „Suntem colegi de firmă. Ne mai și sărutăm, care este problema? Și cu managerul mă sărut”, invocând ulterior motivul infectării cu COVID, potrivit Cancan. Toată situația a pornit de la postarea făcută de Spike pe rețelele de socializare. El s-a afișat, după cum se vede și în poza de mai sus, cu două colege de breaslă. Valul de critici l-a vizat imediat.

Deși are parte de valuri de critici din partea propriului său public, Spike pare că rămâne neatins în fața acestora, mai ales că artistul își desfășoară activitatea profesională ca înainte. Pentru mulți, acest lucru a ridicat un semn de întrebare deoarece fanii doresc să îi afle opinia cu privire la cele întâmplate.

Dacă Spike nu a oferit nicio declarație până acum în sensul de mai sus, fanii săi au foarte multe de zis. Prim urmare, am colectat o serie de opinii cu privire la acesta:

„Doar prințesele cu barbă merită să devină regine/ Faci faze nasoale față de prieteni!/ Ți-e frică că vine Bordea peste tine?/ Chiar te-ai apucat de șters comentarii? Sincer, aveam alte pretenții de la tine. Ai devenit dezamăgitor/ Cuceritorul de Prințese...”, acestea au fost doar câteva dintre comentariile fanilor săi.

Ele au continuat: 

„Și premiul pentru prietenul anului merge la….Spike!/ Măcar să-l pui și tu pe Bordea cavaler, poate se întoarce roata/  Ia uite ce stofă de cavaler de onoare are!/ Sunt măritate fetele? Să nu le iei și pe astea/ Cel mai bun prieten la nevoie se cunoaște/ Și uite așa PR-ul tău ți-a îngropat carieră/ Suntem colegi de firmă, ne mai și sărutăm, care este problema? Și cu managerul mă sărut, nu avem ce să comentăm, nu ne interesează publicitatea.” Mă întreb dacă și cu tanti, femeia de serviciu te mai săruți ?”, au mai zis alții.

Cum reacționează artistul în fața valului de critici

Cu toate că, așa cum am menționat mai devreme, Spike nu a venit cu nicio declarație lămuritoare în privința situației, fanii sugerează că faptele sale transmit ceva anume. Artistul a mai fost acuzat de aceștia că a  început să șteargă comentariile care îl critică, de pe rețelele de socializare. În cele din urmă, internauții care sunt furioși continuă să îi atragă atenția în privința acțiunilor sale.

„Chiar te-ai apucat de sters comentarii? Sincer, aveam alte pretenții de la tine. Ai devenit dezamăgitor”, a mai spus unul dintre fanii săi.

 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Dată: 15 sep 2023, 12:12 | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience