Maurice Munteanu, semnal de alarmă: „Treaba asta cu trotinetele electrice devine o problemă reală”

Sursa foto: Maurice Munteanu, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Maurice Munteanu, Instagram

Maurice Munteanu semnalează o problemă pe care a sesizat-o pe străzile Capitalei

„Treaba asta cu trotinetele electrice devine o problemă reală. Ieri, în față la Control, 6 (șase) trotinete electrice zăceau în mijlocul străzii, blocînd accesul. Tot ieri, 2 adolescenți care habar n-aveau să țină direcția și care rulau pe trotuar cu o viteză nepermis de mare, deși e interzis, erau la un pas să spulbere o cetățeană în vîrstă în fața unui magazin de pe Magheru. 
Constant văd tineri sub influența băuturilor alcoolice care folosesc trotineta, în special noaptea, la ieșirea din diverse locante și care se aruncă inconștient într-o cursă cu moartea.
E o joacă cu focul extrem de periculoasă. Iar comparațiile cu Olanda sunt stupide. Ca orice comparație cu Olanda cînd vine vorba de spațiul ăsta. Ca și cum eu aș avea pretenția să arate vitrina de la Cocor ca vitrina de la Le Bon Marché. Ca de obicei, ne aruncăm de la mici și ceafă de porc direct la raw-veganism. Uităm că trăim în țara în care se consumă, în medie, un tub de pastă de dinți pe an. Nu pe membru de familie, ci pe familie! 
Deci pînă la comparațiile cu Olanda mai avem 80-90 de ani de recuperat. Ce-ar fi s-o luăm pas cu pas și să nu mai sărim de la ciclul primar direct la studii postdoctorale?”, a scris criticul de modă pe Facebook.

 

Mai mulți internauți i-au dat dreptate și chiar au plusat, semnalând că problema trotinetelor ar fi și în alte orașe din România

Maurice Munteanu, acuzat că s-a operat la stomac: “Hello, ați înnebunit!?”. Dieta prin care a reușit să slăbească

„La fel in Botosani, doar ca aici majoritatea celor ce le folosesc au varste intre 10-16 ani! Si merg chiar cate 3 pe una! Evident, pe max speed. Am o mentiune insa in legatura cu statisticile legate de produsele igiena si de curatenie a locuintelor: majoritatea familiilor din Romania au ceva rude ce trimit periodic pachete pline cu astfel de produse, caci in tarile unde lucreaza ele pot fi cumparate la promotii semnificative. Cateodata statisticile nu sunt chiar reale, dar uitandu-ne la Las Fierbinti intelegem ca, din pacate, realitatea nu e prea departe de statistici...”, i-a scris un fan.

Maurice Munteanu, dezvăluiri dureroase despre moartea tatălui său: "Asta mă ajuta să îmi amintesc de el și să trec peste"

„Total de acord! Am trotineta și o folosesc. Sunt și șofer și pieton. Noaptea în pasaj la Obor 5 trotinete, pe care rulau și câte doi, mergeau haotic și adolescenții urlau și făceau scheme. Trotinete lăsate aiurea, unele zac pe jos și blochează câte 2 zile trotuarul sau colturile de strada. Barcelona, 500-1000 euro amenda dacă nu legi trotineta de un stâlp sau un rastel special. Ii faci poza și o încarci în app ca dovada, altfel nu se încheie drumul. Deci se poate, cu reguli care ustura”, a scris un altul. 

La ce aliment a renunțat Maurice Munteanu: "Nu o să-l mai mănânc niciodată”. Fashion editorul a slăbit 23 de kilograme

 

„Locuiesc în centru și am căpătat din frica un auz foarte fin pentru a simți de la o distanta suficienta sa ma feresc de orice trotineta electrica și mai nou motoretă electrica . A devenit plimbarea mea nocturna pe străzile din Centru zona 0 un coșmar al fricii”, a mai comentat o bucureșteancă. 

 

Maurice Munteanu, sfat pentru viitoarele mirese: „Dacă te îmbraci într-o rochie frumoasă, într-o mână ții o sarma, în cealaltă o ceapă, ai anulat tot efectul”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Dată: 23 sep 2022, 23:02 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience