Maurice Munteanu „lovește” în vedetele cu figuri : „O porcărie sinistră. Nici măcar Grace Kelly nu făcea chestia asta”

Data publicării:
Captură video Youtube/ Kanal D
Descriere foto: Captură video Youtube/ Kanal D

Maurice Munteanu a oferit câteva sfaturi stilicstice, pentru cei care vor să se îmbrace corect.

Maurice Munteanu este una dintre cele mai asumate persoane publice de la noi din țară. Celebrul critic de modă nu s-a ascuns niciodată din a spune lucrurilor pe nume și, chiar dacă uneori i-a deranjat pe ceilalți cu opinia sa, bărbatul și-a susținut punctul de vedere până la capăt. Acum, juratul de la „Bravo ai stil” și-a exprimat părerea despre persoanele care aleg să poartă o piesă vestimentară doar o singură dată. În acest sens, Maurice Munteanu a dat drept exemplu o actriță extrem de celebră, care a devenit ulterior Prințesă și care obișnuia să refolosească hainele din garderoba sa. 

„Nici măcar Grace Kelly nu făcea chestia asta. În plan local mi-e foarte greu să mă gândesc la asta și să mă concentrez pe asta pentru că am da-o din nou în grotesc. Nu poartă a doua oară ce, ce nu poartă a doua oară? Adică pe bune, asta e o tâmpenie. Mi s-ar părea o porcărie sinistră și o răzmeriță din asta consumeristă care nu-și are deloc rostul.

Și mai cu seamă că ce-i foarte important să facem este să aplicăm toate lucrurile astea în plan local. Să te îmbraci unde, unde să te îmbraci? În România nu există nici măcar un singur restaurant, nu există nici măcar un singur club, nu există nici măcar un singur loc nu superb, civilizat, care să poată da tonul sau să te poată inspira într-un tip de achiziție. Așa că cred că am răspuns!”, a declarat Maurice Munteanu, potrivit cancan.

Maurice Munteanu, mesaj dur pentru Florin Zamfirescu: „Tâmpit ești chiar tu, maestre! Ești o rușine!”

 

Motivul pentru care nu trebuie să alegem hainele în funcție de trenduri

Mai mult, Maurice Munteanu demontează și mitul conform căruia ar trebui să ne îmbrăcăm mereu în pas cu moda. Juratul concursului de stil consideră că ar trebuie să alegem întotdeauna să ne îmbrăcăm cu ce ne stă bine și cu ce ne place. Nu trebuie să ne încadrăm în anumite tipare sau să încercăm să ne copiem idolii de pe rețelele de socializare, susține el. 

„Asta naște dizarmonie. De asta foarte mulți oameni arată și inconfortabil, complet nearmonios și așa mai departe, pentru că își cumpără tâmpenii doar pentru că se poartă, doar pentru că au văzut ei într-o revistă, într-un film sau într-o poză pe Instagram. Asta e o porcărie! Cumpărați ceea ce vă vine bine, ceea ce vă place și mai mult de atât, cel mai important, ce vă reprezintă!”, mai spune criticul de modă. 

Maurice Munteanu: „Sexualitatea nu este o alegere, este un instinc”. Cum și-a descoperit orientarea sexuală fashion editorul

 

Care sunt vedetele ce poartă fake-uri

O altă alegere stilistică greșită, ce poate fi făcută de o persoană, este să poarte produse fake, după cum a declarat de data aceasta Cătălin Botezatu. Celebrul designer cataloghează acest gest ca fiind unul „jenant”, mai ales în rândul vedetelor.

"Nu sunt doar anumite, sunt de fapt atât de multe persoane care poartă fakeuri și chiar și vedete.

Ce să îți spun, e jenant pentru că poți să fii vedetă mare de tot și să fii îmbrăcată bine de tot fără să porți fake-uri. Nu ai cum... indiferent cât de bogată, nașa bogătașa ai fii, nu ai cum să ai 20 de genții Hermes toate culorile.


Nu ai cum! E nașpa... uite și eu am mers la Istanbul, toată lumea merge pentru că este exotic, este mișto, nu există, mai ales când mergi cu prietenii sau străinii.

Da, vezi o mulțime de fake-uri, unele sunt făcute 1 la 1, dar nu cumpăr pentru că eu, ca un cunoscător ma fac de... Sau uite 90% dintre oameni poate nu își dau seama, dar mă întâlnescu cu cineva cunoscut. Nu, mai bine am unu, două și bune și cu asta basta", a declarat  Cătălin Botezatu pentru Wowbiz.

Maurice Munteanu, băutura alcoolică pe care nu o bea niciodată: „Foarte rar am consumat”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel