Maurice Munteanu, mesaj dur pentru Florin Zamfirescu: „Tâmpit ești chiar tu, maestre! Ești o rușine!”

Data publicării:
Florin Zamfirescu, Maurice Munteanu, captură video YouTube.
Descriere foto: Florin Zamfirescu, Maurice Munteanu, captură video YouTube.

Maurice Munteanu îi lansează noi acuzații lui Florin Zamfirescu.

Maurice Munteanu a făcut recent o serie de declarații controversate, ce-l vizau direct pe Florin Zamfirescu. Juratul de la „Bravo, ai stil!” susținea faptul că, pe vremea când ar fi vrut să intre la UNATC, ar fi fost umilit de către marele actor, care nu suporta pe atunci orientarea sa sexuală. Acesta ar fi primit, așadar, de la cel care urma să-i fie profesor o serie de întrebări ce nu aveau decât rolul de a-l discredita. La scurt timp, Florin Zamfirescu a răspunsul acuzațiilor, spunând faptul că nicio întrebare pusă pe atunci nu a fost cu acest scop. Concret, Maurice Munteanu s-a simțit deranjat în momentul în care Florin Zamfirescu l-a întrebat dacă are prietenă.

Acum, criticul de modă a ales să-i transmită un nou mesaj dur actorului. 

„Florin Zamfirescu răspunde și elucidează cetățenii oripilați de acuzațiile mele. Îmi permit să citez din ilustrul profesor și formator de generații: «L-am blocat cu întrebarea pentru că era tâmpit.», «Că nu sunt de acord cu homosexualitatea, asta e altă poveste. Și homosexualitatea asta cred că este o metodă naturală de reglare a numărului populației pe planetă, că parcă ne-am cam înmulțit.», «El era cam infantil la probe.» etc.”, a spus Maurice Munteanu, potrivit click.

Maurice Munteanu: „Sexualitatea nu este o alegere, este un instinc”. Cum și-a descoperit orientarea sexuală fashion editorul

 

„Tâmpit ești chiar tu, maestre!”

Mai mult, Maurice Munteanu îi întoarce actorului toate jignirile pe care i le-a atribuit recent, dar și alte acuzații dure.

„Tâmpit ești chiar tu, maestre! De o mediocritate sinistră! Nu, nu m-ai blocat, m-ai scârbit, e o mare diferență. Și faptul că ești, sau nu, de acord nu interesează pe nimeni. Tu nu ești acolo ca să fii de acord cu orientările sexuale ale cetățenilor. Răspunsul mizerabil pe care l-ai dat nu face altceva decât să confirme ceea ce am relatat.

Dacă eu eram infantil la probe, la 18 ani, tu, acum, prin acest răspuns, ți-ai dat doctoratul în prostie și nimic. Și, da, parcă te-ai prea înmulțit degeaba, ca să-ți vorbesc pe aceeași limbă golănească și birjărească, de profesor universitar. Ești o rușine!”, a continuat acesta.

Maurice Munteanu, semnal de alarmă: „Treaba asta cu trotinetele electrice devine o problemă reală”

 

Declarația făcută de Florin Zamfirescu

„Am văzut ce s-a spus, ce a scris. Nici nu mai știu în ce context l-am întrebat, sincer, dacă are prietenă. El era cam infantil la probe. La teatru se mai întreabă una, alta, se mai discută lucrurile astea. La câți studenți au trecut prin mâna mea… Pot să spun sigur că nu l-am întrebat în mod tendențios. Vedeți, se poate face o veste din nimic. Când un profesor pune întrebări pentru un candidat, vrea să îl descopere, să știe câte ceva despre el. Eu întrebam și fetele dacă au iubit, dar nu pentru că ar conta asta în meseria de actor. Eu îi întreb și pe nepoții mei. Am un nepot în clasa a IV-a, îl mai întrebam: măi, tu ai prietenă? Nu știu ce e tendențios în asta!”, a declarat Florin Zamfirescu pentru Fanatik.

Întrebat de ce crede că Maurice Munteanu s-a simțit umilit, actorul a răspuns:

„L-am blocat cu întrebarea pentru că era tâmpit. Eu nu vreau să mă disculp în niciun fel. Eu nu permit nimănui să facă astfel de insinuări. Ce vină am eu dacă el s-a simțit, vezi Doamne, lezat? Credeți că pe mine chiar mă interesează că el era homosexual sau nu?”, a mai spus actorul.

Maurice Munteanu, martorul unei scene brutale: „Te nenorocesc, te joc în picioare!”. Reacția criticului de modăGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel