Marius Elisei, refuzat de un restaurant pentru că nu mai este cu Oana. Întâmplarea care l-a lăsat fără cină

Data publicării:

Marius Elisei a fost uimit de atitudinea pe care a primit-o din partea unui restaurant, după ce s-a aflat că nu mai este împreună cu Oana Roman.

Marius Elisei și-a serbat ziua de curând, iar o întâmplare l-a lăsat fără cuvinte. Cu câteva zile în urmă a avut parte de momente extraordinare alături de fiica lui, Isa, și noua iubită, care până în acest moment a rămas un adevărat mister cine este femeia din spatele fericirii sale.

Marius nu a avut o viață ușoară în ultimul timp, de la șofer pentru o florărie, până la manager de haine, în 2019, bărbatul s-a străduit să pună pe masă tot ce e mai bun pentru fiica lui. 

Vezi și: Oana Roman și-a ales un loc nepotrivit pe plaja din Cannes. Un bărbat a făcut-o să îi pară rău de sejur: „Plin de parveniți și aici”

Cu toate că nu ar accepta o împăcare cu Oana, nici pentru presă, dar nici pentru propriul copil, Marius pare că are parte de momente unice alături de noua iubită.

Fiind foarte rezervat în privința identității ei, el a postat o imagine reprezentativă pentru noua situație din viața personală. Stârnind curiozitatea fanilor, dar și a presei, Marius nu a dorit să ofere prea multe detalii despre momentul respectiv, așa că doar a confirmat noua relația în care se află.

Chiar și Oana Roman a intervenit pe subiect, fiind de acord cu noua situație a fostului soț, ba chiar spunând că se bucură pentru el.

Vezi și: Marius Elisei lămurește zvonurile împăcării cu Oana Roman. Cine este femeia din viața lui: „Nu stau într-o relație de gura presei sau de dragul copilului”

Printre alte declarații ale bărbatului, el a mai spus că a avut parte de un incident neobișnuit. Cu câteva zile în urmă, a primit un telefon misterios, care l-a lăsat în cele din urmă mască:

„M-a sunat cineva de ziua mea, duminică, un reprezentant al unui restaurant, să îmi ureze la mulți ani și toate cele bune și că am din partea lor o cină romantică”, notează Wowbiz.

Ar fi fost lăsat baltă pentru că nu vine cu Oana

Cu toate acestea, mirarea i-a venit din cauza angajatului restaurantului respectiv, care l-ar fi condiționat pe Marius să vină cu Oana, crezând că ei încă sunt împreună, mai ales după poza afișată nu cu mult timp în urmă, neexplicată:

„ ... și să vin cu Oana. I-am spus ”vă mulțumesc frumos pentru urări, dar eu nu mai sunt cu Oana”.

Cu atât mai mult, după ce i-a spus angajatului că nu mai este cu Oana, acesta i-a urat o zi frumoasă și nu a mai arătat vreun interes la prima vedere, în legătură cu fostul soț al Oanei:

„Răspunsul a fost: ”A, atunci o zi bună în continuare”. Adică nu mai e valabilă acea cină, dacă nu mai sunt cu Oana sau cum, că nu înțeleg, probabil că era o chestiune de reclamă, practic.”

Vezi și: Oana Roman, primele declarații, după ce Marius Elisei s-a afișat cu noua iubită: „Mi-a spus că el simte că mă iubește”. Când s-au despărțit, de fapt, cei doi

Bărbatul s-a arătat enervat de atitudinea respectivului, astfel că s-a întrebat cum ar putea cineva să pună problema în acest fel:

„Cum poți să inviți, să spui, practic, unui om că are o cină din partea casei, dar dacă nu mai e cu persoana pe care ei vor să o aducă în restaurant nu mai este valabilă. Incredibil”, a spus Marius Elisei în mediul online, notează sursa citată.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel