Oana Roman, primele declarații, după ce Marius Elisei s-a afișat cu noua iubită: „Mi-a spus că el simte că mă iubește”. Când s-au despărțit, de fapt, cei doi

Data publicării:

Oana Roman a oferit mai multe detalii cu privire la momentul în care ea și Marius Elisei au decis să pună punct relației. 

Marius Elisei a postat chiar de ziua sa de naștere o fotografie misterioasă, în care apar mâinile fetitei sale, Isabela, dar și ale unei doamne misterioase. În timp ce foarte multă lume a crezut că este vorba despre Oana Roman, zvonurile s-au concretizat ceva mai târziu, iar acesta a recunoscut că este implicat într-o nouă relație, iar femeia aceea nu este, de fapt, mama copilului său. În acest sens, Oana Roman a oferit și ea primele declarații pe marginea acestui subiect, spunând faptul că se bucură foarte tare pentru noul status sentimental pe care-l are fostul ei partener de viață.

„Eu mă bucur foarte mult, sincer și din suflet, că el este în regulă, că are o nouă relație și că lucrurile, în sfârșit, se pot liniști între noi. Dar, evident că presa speculează foarte mult și el a dat o declarație în care a spus că nu mai vrea să audă despre mine, nu mai vrea să vorbească despre mine, că are o nouă relație și este foarte fericit, lucru care pe mine mă bucură, pentru eu pentru asta m-am rugat, ca el să își găsească o nouă relație ca să ne putem liniști,”, a declarat Oana Roman, pe Instagram.

Citește și: Imagini de o tristețe cumplită cu mama Oanei Roman. Gestul impresionant făcut de nepoata Mioarei Roman

Când a avut loc, de fapt, despărțirea de Marius Elisei

Mai mult, vedeta a vorbit și despre cum a evoluat relația dintre ea și Marius Elisei, în timp ce toată lumea știa că cei doi sunt despărțiți. Se pare că aceștia au continuat să locuiască împreună și să-și acorde șanse în mod repetat. Cu toate acestea, viziunile asupra vieții erau mult prea diferite, spune Oana Roman, care dezvăluie abia acum faptul că relația s-a încheiat definitiv recent, la începutul lunii septembrie. 

„Trebuie să fac anumite precizări. Despărțirea a avut loc în luna ianuarie, noi am încercat să înnodăm relația și în aprilie, mai, iar din mai încoace a stat în casă cu noi, au existat încercări. În luna iunie el mi-a spus că încă există sentimente, că el simte că mă iubește mai mult decât o fac părinții mei, eu am crezut asta, nu s-a putut, viziunile diferite dintre noi nu se pot rezolva, astfel încât am decis să încheiem definitiv. Înainte să plec cu Isa în Franța, în septembrie, i-am spus că trebuie să încheiem definitiv, atunci s-a încheiat, pe 3 septembrie.”, a continuat aceasta.

VEZI și: Ce îi interzice Oana Roman fiicei sale: „Este un lucru lipsit de educație”

Marius Elisei a confirmat noua relație

După ce a postat fotografia cu pricina, Marius Elisei a dezvăluit că zvonurile sunt adevărate și că iubește din nou, după despărțirea de fosta sa soție. Cu toate acestea, se pare că ultima relație a fost ținută prea mult în atenția publicului, astfel încât acesta nu și-a dorit să ofere niciun detaliu cu privire la noua poveste pe care o trăiește astăzi.

„Nu mă mai întrebați de Oana, vă rog eu frumos. Despre ea o întrebați pe ea. Da, iubesc din nou, am o altă relație și simt că acum am tot ceea ce îmi doresc, multă liniște și fericire, altceva nu mi mai doresc. Numele ei e secret. Nu are nicio relevanță numele ei, contează că eu mă simt bine și sunt foarte fericit”, a declarat Marius Elisei pentru cancan.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel