Marius Elisei lămurește zvonurile împăcării cu Oana Roman. Cine este femeia din viața lui: „Nu stau într-o relație de gura presei sau de dragul copilului”

Data publicării:

Marius Elisei a dezvăluit cum stă situația dintre el și Oana Roman. Cine este femeia misterioasă din viața lui.

Marius Elisei a reintrat în atenția publicului, după ce s-a presupus că acesta s-a reîmpăcat cu Oana Roman. Vedeta s-a distrat pe cinste de ziua fiicei sale, acolo unde a apărut și o femeie misterioasă, sau mai exact mâna ei.

Este celebră despărțirea dintre Marius și Oana Roman, ei având o fiică, pe Isa, pe care amândoi o iubesc foarte mult. Cu toate că bărbatul nu și-a mai făcut simțită prezența în spațiul public, de această dată, cu ocazia fiicei sale, vedeta a venit și cu un anunț foarte important.

Vezi și: Oana Roman, probleme cu banii? Motivul pentru care a început să „strângă la saltea”: „Consider că sunt investiți pentru suflet”

Problemele dintre el și Oana par să fie lăsate în urmă, mai ales că acum, el iubește din nou, iar poza arătată publicului spune „aproape” absolut tot.

Cu ocazia zilei de naștere a fiicei sale, Marius a imortalizat o poză memorabilă, acolo unde mâna lui, a fiicei sale, dar și a noii iubite, sunt unele peste altele, simbolizând unitatea care există la prima vedere între ei. Cu toate acestea, Oana Roman nu a precizat niciodată nimic de o eventuală iubită a fostului soț.

Cine este noua femeie din viața lui

Respectând viața privată, Marius nu a dorit să ofere prea multe detalii despre noua parteneră, spunând în același timp că, pe cine interesează de Oana „să meargă să vorbească cu ea”. Numele femeii va rămâne un mister pentru publicul larg.

„Nu mă mai întrebați de Oana, vă rog eu frumos. Despre ea o întrebați pe ea. Da, iubesc din nou, am o altă relație și simt că acum am tot ceea ce îmi doresc, multă liniște și fericire, altceva nu mi mai doresc. Numele ei e secret. Nu are nicio relevanță numele ei, contează că eu mă simt bine și sunt foarte fericit', a declarat Marius Elisei pentru CANCAN.RO.

Vezi și: Oana Roman, cum arată viața de mamă singură. Ce spune vedeta despre noul loc de studii al fiicei sale: „Nici părinți, nici bunici, nici mătuși, nici soț, nici nimic”

Nu stă într-o relație de dragul copilului

Marius a fost vehement în argumentele sale, spunând  că a „obosit” să tot fie „reîmpăcat” cu fosta soție. El n-ar putea să se împace cu ea pe motivul că are alte planuri personale, cu toate că este important pentru el să aibă o relație sănătoasă cu mama fiicei sale, tocmai pentru o educație adecvată.

„Dacă te duci la ziua copilului înseamnă că te împaci cu fostul partener? Nici gând de așa ceva. Sincer, sunt sătul să tot aud și să tot văd astfel de lucruri, să fiu împăcat la nesfârșit cu Oana. Nu se pune problema acum. Eu am alte planuri personale.

Important este copilul, fetița noastră. La fel de important este ca și noi, în calitate de părinți, să avem o relație ok, fără tensiuni, să comunicăm. Noi să fim sănătoși, restul de rezolvă de la sine.

Eu nu o să stau niciodată într-o relație de gura presei sau de dragul copilului. Și nimeni nu ar trebui să facă asta”, a spus Marius Elisei, pentru sursa menționată.

Vezi și: Oana Roman și-a ales un loc nepotrivit pe plaja din Cannes. Un bărbat a făcut-o să îi pară rău de sejur: „Plin de parveniți și aici”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel