Marius Elisei ar vrea să devină din nou tată. Ce spune despre noua parteneră

Data actualizării: | Data publicării:

Marius Elisei a șocat din nou publicul prin presupusele „planuri” de viitor pe care le are cu actuala iubită.

Între Marius Elisei și Oana Roman s-a reaprins un conflict demult apus, iar publicul a rămas uimit în fața noilor acuzații care s-au adus, mai ales din partea Oanei Roman.

După ce i-a tăiat abonamentul la telefon, Oana Roman nu a încetat să se „apere” în fața declarațiilor făcute de Marius Elisei.

Cu toate acestea, Marius Elisei are cuvinte frumoase la adresa actualei partenere, apreciind-o pentru calmitatea ei, fiind și „cadru medical”, așa cum a numit-o el, în urmă cu puțin timp.

Vezi și: Oana Roman, șocată că unii români trăiesc din 3000 de lei pe lună. Cât câștigă fiica lui Petre Roman în prezent

Deși totul merge bine între ei, noua lui iubită nu se simte confortabilă fiind persoană publică, iar planurile de viitor nu sunt făcute între ei doarece lasă totul să „meargă de la sine”:

„Una dintre calitățile pe care le apreciez cel mai mult la iubita mea este faptul că e foarte calmă, iar asta îmi place mult. Ea este fizioterapeut. Ea a devenit persoană publică peste noapte, dar nu se simte confortabil. Ea nu face parte din această lume. Am avut o singură întâlnire până acum, iar lucrurile au decurs normal. Eu și iubita mea nu ne facem planuri de viitor, lăsăm totul să decurgă într-un mod normal și firesc”, a spus Marius Elisei, într-un interviu Fanatik.

Marius nu a oferit prea multe detalii în legătură cu actuala parteneră, spunând până acum că se cunosc de foarte mulți ani. Totul s-a concretizat între ei cu ocazia unei petreceri a unui amic comun. El a fost cucerit de calitățile brunetei, prin „căldura, naturalețea și sinceritatea” ei:

„Mă simt exact cum se vede, sunt un bărbat fericit și liniștit. Pe actuala mea iubită am cunoscut-o la o petrecere a unui prieten comun. M-a cucerit prin căldura ei, prin naturalețea și sinceritatea ei. Ea m-a cucerit prin simplul fapt că am găsit în ea ceea ce eu căutam și îmi doream de multă vreme și anume multă liniște”, a mai spus acesta.

Vezi și: Pensia alimentară pe care Marius Elisei ar trebui să i-o acorde lunar Oanei Roman: „Nu a plătit niciodată. El nu se implică deloc în creșterea ei”

Ce a șocat pe toată lumea este faptul că, spre final, Marius Elisei a preicza că își mai dorește copii:

„Da, îmi mai doresc copii”, a adăugat fostul soț al Oanei Roman.

Răspunsul lui Marius Elisei, după ce Oana Roman a făcut publice conversațiile lor private

O adevărată furtună a fost creată în urma conversațiilor care au fost făcute publice de către Oana Roman, atunci când sentimentele lui Marius Elisei au fost dezvăluite.

Bărbatul nu a întârziat să răspundă declarațiilor făcute de fosta soție:

„Și dacă am insistat și am spus lucrurile pe care le-am simțit la momentul respectiv, de ce a mai acceptat?”,a declarat Marius Elisei, în cadrul unei emisiuni TV, notează Wowbiz

El a continuat și  încercat să argumenteze alegerile de la momentul respectiv:

„Am încercat să reunim familia și să fie bine, crezând că, în mintea mea, a realizat și își dorește să mențină această familie. Altfel, dacă nu, nu trebuia să se mai împace cu mine, mă gândesc. La momentul respectiv, nu vorbim de momentul acesta”, a încheiat acesta.

Vezi și: Marius Elisei, primele declarații după ce Oana Roman a făcut publice discuțiile lor private



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel