Pensia alimentară pe care Marius Elisei ar trebui să i-o acorde lunar Oanei Roman: „Nu a plătit niciodată. El nu se implică deloc în creșterea ei”

Data publicării:
Sursa foto: Oana Roman și Marius Elisei, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Oana Roman și Marius Elisei, instagram

Oana Roman a lansat un nou atac subtil la adresa fostului soț, care nu s-ar implica suficient în creșterea micuței Isa.

Când părea că securea războiului a fost îngropată, iar Marius Elisei și Oana Roman sunt iar în relații bune, aceștia au fost în urmă cu câteva zile din nou în centrul unui scandal destul de mare, după ce fostul soț al vedetei și-a găsit o nouă iubită și a făcut mai multe declarații controversate la adresa mamei copilului său. Astfel, dacă până acum a păstrat tăcerea, Oana Roman nu s-a mai abținut și a făcut și ea o serie de declarații neștiute, cu privire la modul în care Marius Elisei se implică în creșterea fetiței lor. În acest sens, vedeta spune că acesta nu o vede pe Isa decât foarte rar și nici nu plătește pensia alimentară, care este oricum una extrem de mică.

„Nu mă ajută absolut deloc, el nu se implică deloc în creșterea ei de ceva vreme. Eu o duc la școală, eu o iau, eu mă ocup de toate activitățile ei, eu o duc în vacanță, eu plătesc toate facturile, școala, activitățile, tot ce înseamnă creșterea ei. Nu a plătit niciodată pensia alimentară, deși e 500 de lei, asta e suma pe care el a zis că poate să o ofere, dar nu o oferă nici pe asta, este opțiunea lui, fiecare face ce simte și ce crede. Se mai văd din când în când, destul de rar, și la asta se rezumă.”, a dezvăluit Oana Roman, în cadrul emisiunii  Exclusiv VIP, de pe Prima TV. 

Citește și: Oana Roman a intrat în „război” total cu Marius Elisei, după ce s-a afișat cu noua parteneră. A făcut publice discuțiile private cu fostul soț /FOTO

Au existat încercări de împăcare

Chiar dacă au anunțat în urmă cu mai multe luni de zile faptul că au decis să se despartă definitiv, cei doi și-au mai oferit diferite șanse până la începutul lunii septembrie, când și-au dat seama că toate lucrurile, dar și sentimentele sunt consumate. 

„Au fost încercări de împăcare, dar nu au funcționat, nu este cazul să mai pierdem din timpul nostru, în ceva ce se vede că nu are nicio șansă.”, a continuat Oana Roman.

VEZI și: Marius Elisei, prima imagine cu noua parteneră. Cum arată femeia care i-a răpit inima

Oana Roman i-a închis abonamentul la telefon fostului soț

Se pare astfel că Oana Roman nu-și mai dorește să aibă nicio legătură cu fostul soț, căruia i-a închis și abonamentul la telefon, pe care aceasta îl plătea. Bărbatul a fost cel care a dezvăluit acest lucru pe rețelele de socializare, acolo unde le-a spus celor cunoscuți faptul că este nevoit să își ia un număr de telefon nou.

„Fac și eu un anunț pentru toți cei care au numărul meu de telefon. Să nu mai încerce să mă contacteze pe acel număr prin niciun mod, telefonic, mesaj, WhatsApp, indiferent, pentru că nu îl mai dețin. Am avut, cum să vă zic… acel număr nu era pe contractul meu, era pe contractul Oanei și se dovedește că a fost închis. Asta e, nu trebuie să îmi dea socoteală, nu trebuie să îmi spună sau să mă anunțe, nici nu mă interesează. Să fie de bun augur, dar să nu mai încercați să luați legătura cu mine pe acel număr.

O să îmi iau un alt număr și o să vi-l ofer vouă, celor care o să îmi dea mesaj. Așa că nu mă mai căutați pe acel număr. Acel număr s-a pierdut, s-au pierdut și alte conturi care erau pe acel număr, așa că vă urez o zi minunată și spor la treabă!”, a spus Marius Elisei, pe rețelele de socializare. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel