Marius Elisei, primele declarații după ce Oana Roman a făcut publice discuțiile lor private

Data actualizării: | Data publicării:

Marius Elisei vine cu un răspuns față de acțunea Oanei Roman, prin care a făcut publice mesajele private dintre ei.

Oana Roman a fost enervată la culme, după ce l-ar fi urmărit pe fostul soț cum își susținea cauza într-o emisiune TV. El ar fi spus că a cerut împăcarea cu Oana Roman de dragul copilului, cu toate că, prin alte declarații ale sale, mai vechi, tot el ar contrazice aceste afirmații.

Oana Roman, în urma apariției lui Marius Elisei în emisiunea respectivă, a fost foc și pară pentru cuvintele folosite de fostul soț, așa că a decis să facă publice discuțiile dintre ei, în perioada martie-iunie 2023. 

În discuțiile lor din cadrul unei platforme de socializare, dacă nu contestă nimeni autenticitatea convorbirii, Marius Elisei ar ruga-o pe Oana să se împace cu el, motivul copilului nefiind, însă, specificat.

Din așa-zisa lor discuție, Marius ar fi vrut împăcarea pentru că avea sentimente pentru fosta soție, chiar puternice, sugerează capturile de ecran efectuate de Oana Roman. 

Imediat după publicarea imaginilor de către fiica lui Petre Roman, Marius Elisei adunase foarte multe mesaje pe conturile sale de socializare, printre care și un mesaj din partea unui fan: „Ți-ai abandonat familia”. 

În cele din urmă, Oana Roman a fost cea care a spus „Nu” împăcării, la vremea respectivă. Mai mult, acum știind toată lumea că Marius Elisei se află într-o nouă relație, fosta lui soție chiar l-a felicitat pentru „reușită”, cu toate că el a negat „bucuria” pe care ar simți-o Oana cu privire la situația sa amoroasă.

Un aspect important este că atât Oana Roman, cât și Marius Elisei, au apreciat că noua iubită a bărbatului este plăcută de Isa, fiica lor, chiar dacă sunt de doar aproape patru săptămâni împreună.

Acum, la numai câteva momente de la discuțiile afișate de Oana Roman, dar și declarațiile ei privind o eventuală atitudine „răzbunătoare” din partea fostului soț, în care acesta, spune Oana, ar fi folosit-o pe Isa ca să o atace, Marius Elisei vine cu răspunsuri:

„Și dacă am insistat și am spus lucrurile pe care le-am simțit la momentul respectiv, de ce a mai acceptat?”,a declarat Marius Elisei, în cadrul unei emisiuni TV, notează Wowbiz

Cu toate că el îi răspunde Oanei, mesajul său ar putea să aducă o ușoară confuzie pentru mulți dintre urmăritorii lor. Deși el spune că Oana ar fi acceptat împăcarea, în cadrul mesajelor acest detaliu nu este regăsit. Singura posibilitate ar fi ca Marius să facă referire la ceva ce nu știe toată lumea și nu a fost dat să vadă publicul.

El a continuat:

„Am încercat să reunim familia și să fie bine, crezând că, în mintea mea, a realizat și își dorește să mențină această familie.”

Astfel, Marius Elisei sugerează că Oana ar fi acceptat împăcarea cu acesta, ducând în acest fel la eventualitatea în care cei doi să fi încercat să formeze din nou un cuplu, dar cu o altă ocazie decât cea la care se face referire în discuțiile private oferite publicului de către Oana Roman.

El vorbește în continuare și încearcă să explice un anumit „moment respectiv”:

„Altfel, dacă nu, nu trebuia să se mai împace cu mine, mă gândesc. La momentul respectiv, nu vorbim de momentul acesta”

Deși situația poate părea ușor „încâlcită” din perspectiva lui Marius Elisei, cu ajutorul unor viitoare declarații din partea amândurora, totul ar putea fi lămurit, într-un final. Urmăritorii celor două vedete așteaptă cu sufletul la gură fiecare noutate care li se întâmplă, mai ales că, amândoi sunt foarte apropiați de comunitățile formate în jurul lor.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel